UEFA Avrupa Ligi'ne 3’ünü ön eleme turundan başlayacak olan Bordo Mavililer gruplara kalmak için 2 tur geçmek zorunda kalacak.  

RAKİPLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI
Ligler bitmeye başladıkça Trabzonspor’un da rakipleri belli olmaya başladı. Trabzonspor’un seri başı olursa 3’üncü ön eleme turundaki muhtemel rakipleri Braga, Feyenoord, AEK ve İsrail’den Beni Yahuda olarak netleşmiş durumda. 

ROMA, FEYENOORD GİBİ ZORLU EKİPLER
Trabzonspor'un 3. Tur'da olası bazı rakipleri:

FC Basel (ŞL elenirse), Olympiakos (ŞL elenirse), PSV Eindhoven (ŞL elenirse), Roma, Sparta Prag, Sporting Braga, Frankfurt, Feyenoord, Espanyol, Standard Liege, Wolverhampton gibi zorlu rakipler bekliyor.

TRABZONSPOR LİGE ERKEN BAŞLAYACAK
Bu turda Trabzonspor 15 takımla berabere elemeye katılacak. Muhtemel rakipleri arasında ayrıca 2’nci ön eleme turundan gelecek takımlarda yer alacak. Lig hazırlıklarına iki hafta erken başlayacak olan bordo mavililer 8 Ağustos  3. Tur 1. maçını oynayacak olan Bordo Mavililer 15 Ağustos’da 3. Tur 2. maçına çıkacak. 

Mücadeleyi kazanması halinde play off’a yükselecek olan Karadeniz temsilcisi 22-29 Ağustos tarihinde maçlarını oynayıp gruplara kalma mücadelesi verecek.

Editör: Haber Merkezi