Trabzonspor’un yeni transferi Juraj Kucka Akyazı stadında düzenlenen törenle sözleşme imzalıyor. İmza törenine Başkan Muharrem Usta’da katıldı.

Başkan Muharrem Usta, “Bugüne gelişimiz çok kolay olmadı. Durica bizim için çok katkı verdi. Bizim açımızdan bitmiş olan bir transferin pürüzleri bile 13.5 saat sürdü. Tesisleri gezeceğiz ve stadı görecek. Arkasından hemen kampa katılacak. Milan’la bir anlaşma yaptık. İki yıl içerisinde Milan’la burada bir maç yapacağız. Bizim gerçekten kaliteli karakteri sağlam oyunculara ihtiyacımız var. Bu transferin gerçekleşmesi ekonomik sebeplerle olan bir şey değil. Durica’nın yaptığı katkı gibi Kucka’da bize ilerde elçilik yapacak. Burada güzel bir maçta Milan’la birlikte olacağız. Tüm Trabzonsporlular adına hoşgeldiniz diyorum. Onunla başaracağımız çok işler var. Trabzonspor olarak yapacağımız çok büyük işler var. Trabzonspor olağanüstü başarıları hak eden bir kulüptür.” dedi.

Trabzonspor'un yeni transferi Juraj Kucka imza attı

Kucka açıklamasında “Hepinize teşekkür ediyorum benim yaptıklarınız için teşekkür ediyorum. Çok az zamanım kaldı. Burada olduğum için çok memnunum. İnanıyorum ki kulübe yardımcı olacağım ve gerekli yere götüreceğim. Bütün gücümü vereceğim. Az zamanım kaldı. İyi bir takımımız var ve ben bu takımın bir parçası olacağız. Taraftar harika. Taraftarların beni karşılaması gibi bir şey daha önce yaşamadım. İnanıyorum ki gelecekte daha iyi olacağız.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi