Trabzonspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı ilk yabancı isim olan Obi Mikel, sosyal medya hesabından Bordo-Mavili camiaya mesaj yolladı. Karadeniz ekibiyle 2+1 yıllık anlaşma imzalayan yıldız oyuncu Türkiye macerası için çok heyecanlı olduğunu açıkladı.

John Obi Mikel, “Sıcak karşılama için Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ederim. Trabzon'a gelip ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Ben ve ailem, Türkiye'deki yeni serüven için çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı. Taraftarlar da kendisini sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.

Öte yandan kariyerinde İngiliz devi Chelsea ile zirve yaparak Premier Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da kazanan 32 yaşındaki tecrübeli önliberonun Trabzonspor'a transferi taraftarları mest ederken dünyanın dört bir yanında haberlere konu oldu.

Özellikle İngiliz basınında manşet olan Mikel transferi BBC, FOX Sports gibi ünlü basın yayın organlarının yanı sıra futbolcunun ülkesi Nijerya'da ve Afrika'nın bir çok internet haber sitesinde yer buldu. Trabzonspor böylelikle adını bir kez daha dünyanın dört bir yanında duyurdu.

Editör: Haber Merkezi