Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da büyük coşku yaşanıyor. Bu sezon ilk kez üst üste dördüncü maçını kazanan Bordo-Mavililer, şampiyonluk yolunda oldukça iddialı bir konuma geldi. Bir maç eksiğine rağmen sıralamada Sarı-Lacivertli takımın önüne geçen Trabzonspor, önündeki maçları düşünmeye başlarken Bordo-Mavili futbolseverler şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

Fenerbahçe maçı öncesi ortamı germek adına İstanbul medyası ve Sarı-Lacivertli kulüp yöneticilerinin yaptıkları açıklamalara bakmayan, geçmiş yıllarda olduğu gibi maçı tamamlatmamak ve masa başında kazanmak için çalışanlara hem sahada hem de tribünde sergilediği performansla cevap veren Trabzonspor takımı ve camiası, 2-1’lik galibiyet sonrası zafer sarhoşu oldu. Futbolseverler harika bir hafta sonu geçirirken haftaya da mutlu başladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, her ne kadar söylenen şampiyonluk şarkıları için “Bir maçı almakla birlikte pembe rüyalar görmek, rüyalara dalmak, şampiyonluk şarkıları söylemek son derece yanlış olur” dese de görünen köy kılavuz istemiyor. Bu fırtına şampiyonluk yarışından sapmaz. Bordo-Mavili camia da zaten şampiyonluk için kenetlenmiş durumda. Futbolseverler, siyasetçiler hep bir ağızdan “O sene bu sene” tezahüratları yapıyor.

Editör: Haber Merkezi