Trabzonspor'da futbolcuların Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na desteği çığ gibi büyüdü. Abdülkadir Ömür'ün maaşının yarısını bağışlamasıyla başlattığı kampanya hızla yayıldı.

Abdülkadir'in pasına önce Uğurcan Çakır yüzde 20 ile karşılık verirken başarılı eldiven de pası takım kaptanı Jose Sosa'ya atmıştı.

Sosa da Uğurcan Çakır'ın kendisine gönderdiği 'pası' değerlendirerek "Trabzonspor'un yabancı futbolcuları adına alıyorum ve kendi ülkelerimize de yaptığımız gibi, bize her zaman büyük bir sevgi gösteren Türk halkına yardımda bulunuyoruz ve pası Hüseyin Türkmen'e atıyoruz" dedi.

Pası alan Hüseyin, maaşının yüzde 30'ini bağışlayacağını duyurarak Abdulkadir Parmak'a pası attı. Abdulkadir ise maaşının yüzde 30'uyla kampanyaya destek vererek pası kaleci Erce'ye attı.

Erce bu çağrıya yüzde 20 ile katılırken pası Doğan Erdoğan'a gönderdi. Doğan da yüzde 20 ile katılırken, pası Kamil Ahmet'e attı. Gurbetçi futbolcu da maaşının yüzde 20'si ile kampanyaya destek olduğunu açıkladı.

Editör: Haber Merkezi