SONNOKTA ENES AYDIN - Trabzonspor’un Akhisar’dan kadrosuna kattığı fakat sonrasında bir dönem Osmanlıspor’da kiralık olarak oynadıktan sonra tekrar Trabzonspor’a dönen Uğur Demirok’un sözleşmesi sona erdi. Trabzonspor yönetimi, oyuncu ile görüşüp sözleşmesini yenilemeyerek yollarını ayırdı. Bordo-Mavili ekipten ayrılan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren başarılı stoper, ayrılık sonrası ise ilk açıklamasını sonnokta’ya yaptı.

Trabzonlu olmadığını söyleyen Uğur, “Ama her şeyden önce Trabzonsporlu oldum ve Trabzonspor taraftarıyım. Bunun bilinmesini istiyorum” dedi. Profesyonellikte kavuşmaların olduğu gibi ayrılıkların da olduğunu söyleyen Uğur Demirok, “Hedefim futbolu Trabzonspor da bırakmaktı ama olmadı. İki tarafında aldığı karar ile birlikte ayrılık yaşandı. Trabzonspor’dan buruk ayrılıyorum ama futbolda böyle şeyler oluyor” diye konuştu.

Şuanda çalışmalarına bireysel olarak devam ettiğini söyleyen Uğur, “Birkaç takımla görüşme halindeyiz. Bakalım ne olur ne biter bilinmez. Birkaç haftaya bir takımla anlaşacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor taraftarları haklarını helal etsinler. Onlar benim hep kalbimde olacak. Kim bilir belki bir gün yine yollarımız kesişir. Burada çok güzel anılarım oldu. Kalbimin bir yarısı Trabzon’da olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Ben değil ama oğlum Trabzonlu
Kendisinin Trabzonlu olmadığını yineleyen Uğur; “Belki ben Trabzon’da doğmadım ama ben hep Trabzonspor’un taraftarı olacağım. Buradan Trabzonspor taraftarı olarak ayrılıyorum. Benim için en güzel mutluluk ise oğlumun nüfus kağıdında Trabzon yazmasıdır” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi