Spor Toto Süper Lig'e Medipol Başakşehir deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlayan Trabzonspor, Medical Park Stadı’nda ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman açıklamasında, "Ligin henüz başındayız. Geçen sezondan hayli tahribatlı geldi futbolcular ve ağır idmanlardan geçtiler. Hiçbirinin hakkını yememeliyim, gerçekten çok ağır idmanlar geçirdiler.

Geçen hafta Olcay'la başlasak, kenarda bir tek Abdulkadir Parmak kalıyor. Müdahale şansı kalmıyor. Abdulkadir hücumcu gibi görünse de gol yüzdesi çok az olan bir futbolcu. Bugün belki Burak kulübede olmasa Olcay yine yedek olacaktı.

Uzun süredir sıkıntılar yaşıyoruz. Novak ve Hosseini sakatlıktan yeni çıktılar. İnanın Hosseini ile Zargo'yu antrenmanda bile daha yanyana oynatamamıştık. İnşallah Burak da daha iyi olacak. Alternatifler arttıkça Trabzonspor daha iyi olacak. Futbol bizim bildiğimiz bir şey. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi