SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Ligde son 3 maçını kazanarak taraftarlarını mest eden Trabzonspor’da yeni hedef belirlendi. Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli mesafe kat eden Karadeniz ekibinde teknik patron Ünal Karaman yeni rotayı çizdi .

Deneyimli teknik adam ligde kalan 7 haftada 21 puana talip olduklarını ifade etti. Bunun kendileri için imkansız olmadığını vurgulayan Karaman, “Zorlu maç trafiği bizi bekliyor ama biz önümüze çıkacak engelleri aşmakta kararlıyız. Çünkü biz iyi bir takımız. Zorlukların üstesinden gelebiliriz” diye konuştu.

BEKLENTİLERİ KARŞILARIZ
Son 3 maçta alınan galibiyetlerin tesadüf eseri olmadığını söyleyen Karaman, “Sahada takım olarak bir duruş ortaya koyuyoruz. Kazanma adına herkes kendinden çok şey veriyor. Dolayısıyla bu da sonuçlara yansıyor. Trabzonspor hem futbol olarak hemde sonuçsal anlamda taraftarlarına güzel duygular yaşatmaya devam edecek. Üzerimize aldığımız sorumluluğun hakkını vermeye devam edeceğiz. Çünkü bizden beklentiler bu yönde. Beklentilerin elbette karşılığını vereceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi