Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman 3-1 kaybedilen Krasnodar maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Karaman, "Grubumuzda zor bir müsabaka oynadık. Daha önceki basın toplantısında da ifade etmiştik kendi içerimizde de büyük bir zorluk yaşıyoruz diye. Genç takımımızdan da aldığımız bazı oyuncuların içinde olduğu kullanma imkanı olmadığımız oyuncuları kullandık. Bu genç kardeşlerimizin uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet edebilmesi için bir özgüven maçı olarak değerlendirebiliriz. 

Yediğimiz ilk gole kadar sahada iyi durduk, pozisyonda bulduk golde yapabilirdik. İyi bir rakibe karşı oynadık biz kendi adımıza görev verdiğimiz oyunculardan görmek istediğimiz performansa yakın bir performans gördük. Bireysel olarak zaman zaman hatalar gördük ama onlara kızmayacağız eksiklerini gidermek iiçin çalışacağız ve uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet ettirmeye çalışacağız. 

Biz genç oyunculara forma şansı verdik ve zorunluluk bizi o noktaya itti çünkü dar bir kadro ile oynuyoruz. Elbette ki her müsabakaya kendi içerisinde doğruları yapmaya çalışıyoruz. En iyi şekilde hazırlanıp en iyi sonucu almaya gayret edeceğiz. Dışarıda bıraktığımız oyunculardan kaç tanesinin döneceğini kestirmek şu an için güç. Onların katılımı da olursa hem Türkiye Lig’inde hem Avrupa’da hem de başlayacak olan Türkiye Kupası’nda en iyi sonucu almaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi