Süper Lig'in 2.hafta mücadelesinde Trabzonspor, Sivasspor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Ünal Karaman, "Hamuru acıyla yoğrulmuşi bir milletimiz var. Adıyaman'da 4 şehidimiz var. 17 Haziran'da hayatını kaybedenler hala yüreğimizde. Lig başında bir çok olumsuzluklar olabilir, sürprizlere gebedir. Sezon başında bazı eksiklerimiz oldu. Ancak hiçbirini bahane olarak söylemedim. Bazı mevkilerin eksikliği çalışmalarımızda bizleri yordu. 

SABREDEBİLMEMİZ LAZIM
Ben Avni Aker'den hiç heyecan yaşamadan çıkmadım. O yüzden kendi sahanızda oynadığınız maçlar farklıdır. Hiç kolay maç yok ligde. Kolay bir maç değil. Bu dönemde harakiri yapmamak lazım. Daha fazla sabredebilmemiz lazım. Aldığımız kanat oyuncusu sakatlandı bizim talihsizliğimiz oldu. Şimdi aldığımız forvet oyuncumuz var onu takıma katacağız. Burak iyileşti takıma katılacak. 

BURAK YALVARDI
Burak hafta boyunca yalvardı bana oynamak için. Takımla birlikte 3 antrenman yapabildi. Onun oynama arzusunu oynayan arkadaşlarımızında yaşamasını diliyorum. Biz pes eden takım asla olmayacağız. Biraz sabırla daha iyi bir takım olacağız."
ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi