SONNOKTA YUNUS MERMERTAŞ - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Sonnokta Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk 4 haftada alınan 7 puanın kendilerini tatmin etmediğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Başakşehir maçı bizim için bir kazaydı, onu saymasak 2 puan eksiğimiz var. Ankaragücü maçında nasıl puan kaybı yaşadığımızı tüm herkes gördü. Her şeye rağmen 4 haftalık periyotta 7 puan küçümsenmeyecek kadar kötü değil. Üzerine galibiyetleri koyarak yolumuzda ilerlemeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

SAYGI DUYUYORUZ
Her rakibe saygı duyarak mücadelelerini vereceklerini vurgulayan Karaman, “Alanyaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Çıkacağız diyorum çünkü bu ligde neyin ne olacağını inanın kestirmek güç. Herkesin kafasında Galatasaray’dan fark yemiş Alanyaspor engelinin de kolay geçileceği görüşü hakim. Biz bu düşüncede değiliz. Takım olarak her takıma saygı duyuyoruz ve küçümsemiyoruz. Hafife alırsak başımıza neler geleceğinin farkındayız. Tek hedefimiz tabii ki kazanmak olacak” dedi.

ATEŞE ATLAMAKTAN KAÇMADIM
Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışır bir şekilde mücadele edeceklerini belirten Ünal Karaman, “Ne futbolculuk, nede hocalık dönemimde korkakça bir zihniyetin esiri olmadım. Ateşe atlamaktan hiçbir zaman kaçmadım. İnandığım değerleri yaşatmak için buradayım. Benim takımımda aynı düşünceye sahip bir modda olacak. Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışır her maçta cesurca savaşacağız. Çünkü hayat cesurları sever. Her maçta bunu taraftarlarımıza göstereceğiz, sonunda tabii ki kaderimize razı olacağız” dedi.

HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE
Camianın Trabzonspor’dan beklentisinin yüksek olmasının üzerlerinde baskı oluşturmadığını vurgulayan Karaman, “Sonuçta hedefi ortaya koyacak olan bizleriz. Her şey bizim göstereceğimiz performansa bağlı. O nedenle siz başarılı işlere imza attığınız sürece hedef kendiliğinden gelecektir. Şunun garantisini takımım adına verebilirim ki; Trabzonspor kimliğini her maçta ortaya koyacağız. Mücadele edeceğiz, kazanmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

TEK DERDİMİZ MUTLU ETMEK
Galatasaray maçında alınan galibiyetin ardından gözler önüne serilen sevinç tablosunu hayatı boyunca unutmayacağını ifade eden Karaman, “Ben ve ekibimin tek derdi taraftarları mutlu etmek. Galatasaray maçından sonrası ortaya çıkan tabloyu hayatım boyunca unutamam. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu nedenle üzerimizdeki yükün ne kadar ağır, sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu derbi maçı sonrası daha da iyi anlamış oldum” dedi.

TARAFTARIYLA BU CAMİA GÜZEL
“Başarı da, acı da yaşayacaksak hep beraber yaşayacağız” diyen Karaman taraftarlara da mesaj göndererek, “Bu çatının, bu şehre değer katan camianın parçasıyız. Eksik olan bir yeri bu camiada tamamlamaya geldik. Gücümüz nereye yeterse, yetmediği yerde bizi destekleyerek, iterek, yerlere düşürmeden, omuzlayarak kaldırmanızı bekliyorum. Taraftarıyla bu camia güzel. İnşallah güç birliği oluşturacağız ve camiamızı hak ettiği yere getirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi