SONNOKTA SERVET ÖZKARA - Tarihinin en bunalımlı günlerini yaşayan Trabzonspor, Olağanüstü Genel Kurul’da kendisini düzlüğe çıkaracak güçlü bir yönetim kurulu beklerken, şu ya da bu sebeple şimdi yan çizip elini taşın altına sokmayan, bir daha Trabzonspor’u ağzına almasın.

Şimdi kırgınlıkların,küskünlüklerin unutulmasa da dondurulup, Trabzonspor için birlikte olmanın zamanıdır. Zaten az olan tüm güçler birleştirilmeli, Trabzonspor’u içine düştüğü bu çıkmazdan kurtaracak bir yönetim muhakkak oluşturulmalıdır. Çünkü koskoca Efsane  adeta can çekişmektedir

“Ben o defteri kapattım”,” Filanca varsa ben yokum” “İşlerim çok yoğun hiç müsait değilim, ”Tansiyonuma da  zaten güvenemiyorum” gibi bahanelerle Trabzonspor’un bu durumuna seyirci kalanları, tarihin o şaşmaz kalemi de kara kaplı deftere muhakkak kaydedecektir.Hem de üzerine kalın bir çizik atarak!

Belki hala tam farkına varmayanlar olabilir, Trabzonspor bugün öyle bir noktadadır ki, kriz kelimesi içinde bulunduğu durumu açıklamaz. Tablo Kriz boyutlarını çoktan aşmış bir kaos durumudur. Ve Efsaneyi bu bataktan çıkaracak olan da bu zorluklarla baş edebilecek çok güçlü bir yönetimdir. 

Editör: Haber Merkezi