TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maçtan sonra yaptığı açıklamada yeni stadın taraftarların ilgisiyle beraber çok güzel futbol mabedi haline geldiğini dile getirdi. Yanal, “Böyle güzellikler yaşamaya ve yaşatmaya Türk futbolunun çok ihtiyacı var” dedi. 

GELECEK SENE PLANLARI 

Deneyimli Teknik adam özetle şunları söyledi: Oyun oynamaya çalıştık. Pozisyonlar bulduk. Farka gidebilirdik. Bunun balansını yapıp taraftarımıza arkamıza aldık. Ligde 7 maçta henüz mağlup olmadık. Hakikaten önemli yükselişimiz var. Elbette inişler çıkışlar olacak. Önümüzde ki sezon stadı 40 bin seyirci ile doldurup şampiyonluğa oynayacak takımın güveni yaratmak ve bunu sağlamak en büyük amacımız. 

HERKES GOL KAÇIRIYOR

Yusuf’un kaçırdığı pozisyon ile ilgili olarak ise Yanal, “Herkes goller kaçırıyor. Bunlar olacak. Bunlar futbolda var” ifadelerini kullandı. Yanal, “Mas zaten milli takıma seçiliyordu. Ne kadar önemli oyuncu olduğunu gösterdi. Çok hızlı uyum sağladı. Sanki 40 yıllık Trabzonsporlu gibi. Burada oynamaktan oyuncularımız mutlu. Bu uzun zamandır yaratılan ortam. Mas’ın dünyanın en önemli takımlarından birinde bizi temsil ediyor olması da Trabzon için gurur verici” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi