YANAL İÇİN KRİTİK ÖNEME SAHİP

Başkan Muharrem Usta’nın 50’ncı yılda verdiği şampiyonluk sözünü tutabilmek için gelecek sezon çok daha güçlü oyuncuları kadrosuna katmak isteyen  Trabzonspor’in listesinde yer alan isimler arasında Osmanlıspor’da forma giyen orta saha oyuncusu  Badao Ndiaye stratejik bir öneme sahip oyuncu olarak düşünülüyor.

YÖNETİM KOLLARI ŞİMDİDEN SIVADI

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da özellikle orta alanda oyunu çift yönlü oynayabilecek, hem fizik gücü üst seviyede, hem futbol zekasıyla, hem de tekniğiyle takıma büyük katkı yapacak isim talep ederken, bu noktada en ideal oyuncunun Ndiaye olduğuna dair yönetime rapor verdiği kaydedildi. Yönetimin de bu rapor doğrultusunda kolları sıvayarak, bu kez işi bitirme kararında olduğu belirtildi.

TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Yanal’ın, “Ndiaye alınırsa orta alandaki önemli sorunu çözmüş, takımın seviyesini yükseltmiş oluruz” dediği vurgulandı. Başkan Muharrem Usta’nın da bu futbolcuya hem sezon başında, hem de devre arasında talip oldukları ancak Ankara temsilcisinin UEFA Avrupa Liginde mücadele edeceği gerekçesiyle satmaya yanaşmadığı Senegalli oyuncunun bu transfer döneminde ne pahasına olursa olsun alınmasına çalışılacağı ve tüm olanakları kullanacağı dile getirildi. Usta ve ekibinin Osmanlıspor yönetimiyle iyi ilişkileri kullanacağı, bunun yanında gerekirse siyaseti bile devreye sokacağı kaydedildi. Muharrem Usta’nın iyi bir bonservis bedelinin yanı sıra takas olarak istedikleri oyuncuları da önereceği ifade edildi.

MUSA ÇAĞIRAN DA LİSTEDE

Ersun Yanal’ın, Osmanlıspor’dan Badao Ndiaye’nin dışında yine orta sahadaki önemli isimlerinden Musa Çağıran’ı da transfer ettirmek istediğine işaret edildi. Ara transferde de bu oyuncu istenmiş ancak Ankara kulübünün yönetimi, kritik durumları nedeniyle satışa yanaşmamıştı. Osmanlıspor’un Trabzonlu Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımda bazı değişikliklere gitmeyi planladığı ve sürekli transfer teklifi alan isimleri göndermeyi istediği ifade edildi. Bu isimlerden birinin de Musa Çağıran olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-Mavililerin Musa’yı da transfer etmesi halinde, orta alan için başka isimlere yönelmeyeceği ve bunlarla yetineceğine dikkat çekildi.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi