Trabzonspor'un sezon başı Fransa'nın Marsilya takımından transfer ettiği yetenekli futbolcu Yusuf Sarı, bir türlü istikrarlı performans ortaya koyamadı. 21 yaşındaki isim, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle adeta bir sezonu kaçırdı. Süper Lig'de sezonun ilk 3 haftasında forma giyen Yusuf, ardından yaşadığı menüsküs sakatlığı nedeniyle ameliyatı oldu ve ligde 4, Avrupa Ligi'nde ise 2 maç olmak üzere 6 maçta forma giyemedi.

Ardından forma giydiği maçlarda zaman zaman kendini gösteren Yusuf'un yakasını yine sakatlıklar bırakmadı. Diz problemleri, antrenman eksikleri derken son olarak antrenmanda Da Costa ile girdiği ikili mücadele yerde kalmıştı. Yapılan kontrollerinde yan bağlarında esneme olan Yusuf'un sahalara dönüşünün 1-2 ayı bulabileceği belirtilmişti.

Öte yandan Yusuf, bu sezon sakatlıklar nedeniyle toplam 14 ve 1 maçta da cezalı olduğu için 15 resmi maçta görev alamadı. Yusuf ligde 15 maçta kadroda yer alırken 8'ine 11'de başladı. 2'sinde ise süre alamadı. Yetenekli oyuncu forma giydiği söz konusu maçlarda 3 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. 

Editör: Haber Merkezi