Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı karmaşası yaşanmaya başlandı. Fransız devi Lille’nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Yusuf için iki kulüp arasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Lille’nin 12 milyon Euro’luk teklifine “Bu rakamlara Yusuf’u bırakmayız” deyip teklife teşekkür eden Bordo-Mavililer’de Milli maçların ardından yurda dönen oyuncuyla Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun İstanbul’da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı kaydedildi.

BAŞKAN ŞAŞIRDI
Ağaoğlu’nun “Seni bırakmak istemiyoruz ama çok teklif geliyor. Düşüncen nedir” diye sorduğu Yusuf’un da “Artık Avrupa’da oynamak istiyorum. Kulübün menfaatleri doğrultusunda gidebilirim” dediği ifade edildi. Ağaoğlu’nun bu sözler sonrası büyük şaşkınlık yaşadığı belirtilirken Bordo-Mavili kulübün başkanının Yusuf’un talebi sonrası Fransız yetkililere “Rakamı 15 milyon Euro’ya çekin bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay verin” cevabını verdiği kaydedildi.

LYON DA İSTİYOR
Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi olan Yusuf Yazıcı için Trabzonspor kulübü Lille ile pazarlıklarını sürdürürken oyuncu için başka bir Fransız ekibi Lyon’un da nabız yokladığı belirtildi. Lille Lyon’un daha fazla teklif gelmesi halinde şartların değişebileceği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi