Sarı-Lacivertli kulüp transfer çalışmaları kapsamında Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Giuliano'yu transfer etti. Transfer sonrasında Trabzonspor resmi internet sitesinden Zenit kulübü ile oyuncu hakkında anlaşma imzaladıkları gerekçesi ile FIFA'ya gideceklerini açıklamıştı. 

Yaşanan bu gelişmelerden sonrası Zenit, Giuliano açıklama yaptı.  Rus basınına konuşan Zenit Kulübü Başkanı Sergei Fursenko, Trabzonspor ile herhangi bir anlaşma yapmadıklarını açıkladı. 

''TRABZONSPOR İDDİALARI ANLAMSIZ'' 
Sergei Fursenko açıklamasında; "Trabzonspor'un iddiaları  bana anlamsız geliyor. Türk menajerlerle pazarlık yapmış olabilirler. Fakat oyuncu Fenerbahçe'ye gitmek istedi. Biz Fenerbahçe ile görüşürken, Giuliano için Türk menajerler Trabzonspor ile görüşmüş. Giuliano zaten Fenerbahçe formasıyla poz verdi."  ifadelerine yer verdi. 

Trabzonspor cephesi ne dedi?
Bordo-Mavili yetkililer, "Giuliano için Zenit ile anlaştık. Dolayısıyla şimdi oyuncuyla görüşeceğiz. Eğer anlaşma sağlarsak transfer bitecek. Biz Zenit ile daha önce görüştük. Transferde son aşama oyuncuyla anlaşmak. Eğer oyuncu kabul etmezse Zenit'e dönecek" ifadelerini kullanmıştı.   

Editör: Haber Merkezi