Son zamanlarda yönetim tarafından kendilerinin ömrünü bir miktar daha uzatabilmek adına el altından Ünal KARAMAN üzerinde bahis oynatır gibi oyun oynanıyor. En önemli noktalardan birisi “Hüseyin” meselesi. “savunma gelgeçleri oynuyor, fakat Ünal Hüseyin’i oynatmıyor(!)”. Acaba niye oynatmıyor? Yoksa…yoksa oynatmak istiyor da oynatamıyor mu? Hiçbir teknik adam iyi oyuncusunu kasten kesip kendi başarı ve ikbalini enayi gibi tehlikeye atmaz.
Evet oynatmak istiyor fakat oynatamıyor. Neden? Çünkü yönetim Hüseyin üzerinde bir baskı oluşturup onu bedavaya kapatmaya çalışıyor, bir yandan da bu bölgeye yaptıkları gereksiz ve fazla transferlerin “Niye transfer yaptınız?” baskısından kurtulmak için fırsat bu fırsat Hüseyin’i kestirip yabancıların oynatılması konusunda Ünal’a baskı yapıyor. Fakat işler hep ters gidiyor. Tabii arada ödenen bir sürü menajer ve imza paraları da cabası. Menajerlerin baskıları da ayrı konu. Bakmayın siz öyle gazetelerde Ünal’la dişler dışarda sırıtık  resimlerin yayınlanmasına. Zorla ve gönülsüz resimler, sahte mizansenler bunlar.
Şimdi geldik BJK maçına. Elbette bu maç özellikle de Trabzon’da oynanması ve de ayrıca BJK’nin de kötü gidişatı sebebi ile Trabzon da maçı aldığı taktirde Trabzonspor yönetimin işi artık bitti demektir.
İşte u sebepten dolayı yönetim el altından Ünal’ı terazinin kefesine attırıp duruyor.  Umarız bu hafta BJK karşısında üç puanı yakalayan Trabzonspor olur. Zira haftaya bunun peşine gelir Avrupa kupa maçı. Eğer BJK’ye de üç puan veya puan kaptırdığımız taktirde Avrupa kupa maçına kim nasıl çıkacak nasıl top oynayacak o da ayrı bir muamma. Sizin anlayacağınız yapılan gereksiz ve fazla transferler verimsizliği ve bazılarının da sakat sakat Trabzonspor’a “Şöhret” diye kasılmasının bombası patlayacaktır. Bundan en büyük üzüntüyü  elbette bu takıma gönül veren taraftar çekecektir. Bu insanlar Trabzonspor’la yatıp onunla kalkmaktadır. Elbette altta başka sebepler ve yanlış tasarruflar ve yanlış uygulamalar var. Fakat bu denli kritik iki maç arifesinde bunları şimdilik gündeme taşıyıp moral bozmak istemiyoruz. Hele bu hafta oynanacak bu iki önemli maçtan yüzümüzün akı ile çıkalım o zaman eteklerde ne var ne yok elbette dökülecek. Kimlerin kulübü kendi çıkarlarına alet ettiğini de bir bir dökeceğiz. Yok öyle şey, bu yönetim kötü gidişatının bedelini Ünal’a fatura edemez.