Trabzonspor kulübü Sn. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi geldikten sonra hep Trabzonspor için katkı yapacak işler yapıyorlar. Hem maddi hem de manevi açılardan. Hepsini takdirle karşıladığımı yazılarımda ve çıktığım televizyon radyo programlarında bırmadan, usanmadan dile getiriyorum. Bundan da keyf eliyorum.

Trabzonspor 2019-2020 sezonu başlamadan ilk olarak Teknik Direktör Ünal Karaman ve ekibiyle anlaşarak yola koyuldu. Bu konuyu geçen yazımda satırlara döktüm.

Trabzonspor kulübü bazı oyunculara gelen teklifleri geri çevirmeye devam ediyor. Tabiki bu konu başkan ve yönetiminin kararlarıdır. Bizede burada alınan kararlarak anlayış, saygı göstermek kalıyor.

Şimdi ise yapılan genç transferler var. Bunları da anlayışya saygıyla karşılıyorum. Trabzonspor’un önümüzdeki sezon hedefinin belirlenmesi açıklanması da gerekir.

Trabzonspor’un 2019-2020 sezonunda şampiyonlar ligi için oynama zamanı gelmiştir. Bunun içinde elini çabuk tutup, farklı transferlere yönelmesi zamanıdır.

Bundan evvelki yazılarımda hangi mevkilere transferler yapılması gerektiğini dilim döndüğünce, bir teknik adam olarak belirttim.

Şimdi sırada bu mevkiler için en uygun transferlerin yapılmasında, bu transferler için bonservisleri elinde olan oyuncular tercih edilmelidir.

Eğer istenirse ben de olan oyuncu isimleri vardır. Ben hem yur içinde tüm liglerde hem de yurt dışında kendi imkanlarımla seyrettiğim oyuncular vardır.

Şunu da kesinlikle söylemek isterim. Hem pro lisanslı bir teknik adamım altını çizerek söylemek istediğim ben MENAJER değilim. Amacım Trabzonspor’a hizmet etmektir.

Geç kalınmadan transferlerin yapılması temennilerimle.