Evet, bugün Türkiye deyince eskinin hasta adam devamı taze Türkiye Cumhuriyetinin ayağa kalktığını ve ortada elinde değnekle Ortadoğu, Afrika ve Afganistan’a varana kadar tüm bu coğrafyada dolaştığını görenlerin uykusu kaçmaktadır.
Avrupa’nın hileci Tilkisi İngiltere, Dünya İmparatorluğu hayallerini gerçekleştirmek için halkını açlığa mahkum eden bir ABD ikinci Dünya harbinde “Ari Irk” Şeytani planını tamamlayamayan bir Almanya.
Türkiye’yi görünce uykuları kaçıyor hepsi bir araya bir sebeple geliyor fakat bu gücün nereden kaynaklandığını halâ kavrayamıyorlar.
Çok değil bundan 15-20 yıl önce Şırnak’ta, Hakkari’de, ve Iğdır’da hattâ İstanbul’da baskın yiyen bir Türkiye var iken bugün geçirdiği 15 Temmuz ihanetine rağmen bir ay içerisinde toparladığı silahlı gücü ile Afrin’den başlayan ve Fırat’ın Doğusuna kadar tüm alanları kontrol altına, Hatay sınırlarını delmeye çalışan güçleri püskürtüp tüm emperyalistleri Akdeniz’e ulaştırmaya çalıştığı Marksist-Leninist tabanlı PKK/PYD/YPG ve daha nice Ermeni ve İsrail tabanlı yapılaşmayı önleyen bir Türkiye meydana çıktı.
Tüm Dünya Hristiyan ve Yahudi alemine karşı Müslüman bir devlet olarak onların önünde duran sadece ve sadece bir Türkiye.
Ekonomik, sosyal, askeri ve mali olarak tüm saldırılara karşı dimdik ayakta durmaya çalışıyor.
İçindeki koltuk sevdası uğruna bu dış güçlerin ideolojisine yardım eder mahiyette yürütülen kimi bilinçli kimi bilinçsiz siyasal şehvetin mahkumu insanlarımızın gafletine rağmen ayakta kalan bir Türkiye.
Dedik ya 15-20 yıl önce baskın yiyen bir Türkiye gitmiş onun yerine düşmanlarına baskın uygulayan uykularını kaçıran, Somali’de, Sudan’da, Afganistan’da Dünyanın en büyük ülke dışı üslerini kuran bir ülke durumuna gelen Türkiye Cumhuriyeti var.
Sudan’ın Sevakin adasını üs tutarak Mekke’nin yolunu kesen Kıbrıs’ın statüsünü güçlendirerek dış Dünya’ya “Kudüs’e varılan yol bizden sorulur” mesajı veren Türkiye elbette bunların uykularını kaçıracaktı.
ABD’nin istediği kadar Kudüs’te Büyük elçilik açtığını ilan etsin.
Bu ilanatın kendilerini oyalamaktan başka bir şey olmadığını onlar da anladığı için var güçleri ile Türkiye üzerine yükleniyorlar. İçerideki döviz ve banker babaları ile Türkiye’yi dövizle, gizli ambargolarla vurmaya çalışıyorlar.
Öyle ufak tefek üflemelerle tehditlerle korkutamayacakları bir ülke artık Türkiye.
Tüm İslam aleminin umudu olan bir yapı ile Dünya’nın karşısında duran, askeri ve modern eğitimli profesyonel  silahlı güçleri ile Dünya’da ki düşmanlarının uykusunu kaçırıp Müslümanların tek umut kapısı olan bir ülke. Fakat ne yazık ki bu ülkenin bazı kesimi kendi ülkesinin varlığı ve durumu ile iftihar etme yerine varları yok, olanları olmamış, olacakları da olamaz olarak görmekte ısrar eden ve kendilerinin de gözlerini zorla kapatmaya çalışan bir kitlesi olan Türkiye. 
Fakat inançlı, İtikatlı ve memleketini menfaatsiz seven insanlarımız inanıyor ki bu fırtınayı da bu günleri de atlatıp ayakta kalmaya ve Dünya’ya kafa tutmaya devam edecektir benim ülkem.
Ne oldu dostum, yoksa senin de mi uykun kaçtı?