Trabzonspor takımı bozmadan yapacağı takviyelerle şampiyonluğu garantileyecekti. Maalesef ekonomi problemler nüksedince takım dağıtıldı, yeni transferler yapıldı.

Bu şartlarda yeni bir takımı yönetmek zaman ve emek ister. O nedenle bu sene bir şey beklemek akıl karı değil. Başkan Ağaoğlu bunu açıkladı zaten. Kısaca bu takım bir yerlere gelirse formanın rengi ve şanstır. Aksi mümkün değil. Başakşehir karşısında da hiç bir varlık gösteremeyen, tel tek dökülen bordo mavililer evinde 2-0 sahadan mağlup ayrıldı. Başakşehirli futbolcular sahada ayak basmadığı yer kalmazken, bordo mavili futbolcular ise lakayt futbolu ile 2-0 iyi skor bence. Daha fazla fark olabilirdi.

Teknik Direktör Newton’a diyecek bir şey yok çünkü kendi de o koltukta sağlam oturmadığının farkında. Başarılı olması imkansız.

Uğurcan’ı ise maça konsantre olamadığını gördüm. Bence aklı biraz karışık gibi. Yönetimin bu konuda Uğurcan’a destek olmalı.

Sahaya sürülen futbolcuların birbirleriyle bağlantıları kopuk. Aradaki bağlantı kurulmadığı sürece başarı gelmez.

Dışarıdan gözüken bu! Belki yanlış analiz etmiş olabilirim. Ama gerçek olan bu takımın şampiyonluk yolunda zamana ihtiyacı var. İşte o ana kadar ne kadar kayıp verileceği önemli. Kalın sağlıcakla...