Milliyetçi Hareket Partisi Hopa Teşkilatı muhteşem bir geceye imza attı. Birlik beraberlik teşekkül ettirmek amacıyla düzenlenen geceye "Türkiyem" şarkısıyla 300 milyonluk Türk dünyasında ses getiren "Mustafa Yıldızdoğan" katılırken yorumlarıyla büyük alkış aldı.

Ayrıca gecede yaptığı konuşma ile dikkati çeken MHP Milletvekili Arzu Erdem dakikalarca ayakta alkışlandı. İnsanlarla kurduğu sıcak bağ ile "ülkücü nasıl olur" sorusuna adeta yanıt verdi.

Hopa, yeni partiye teveccüh eden etmeyen ayrımı yapılmaksızın adeta coştu. Özellikle gençlerin sergilediği tablo dosta güven verirken bu millet üstünde kötü emel besleyen şeytan odaklarına da korku saldı.

Yusufeli, Şavşat, Artvin merkez, Ardanuç, Murgul, Borçka, Hopa, Arhavi'den gelen yüzlerce ülkücü seslendirilen şarkılara eşlik ederken en büyük çoşkuyu ise yeni ilçe olan Kemalpaşa ortaya koydu.

Kemalpaşa'dan başta Seyfi Albay olmak üzere ülkücü camianın Ankara'da ikamet eden has evladı Erdoğan Barsbay da bir Kemalpaşalı olarak hep ön saflarda durdular. Kemalpaşa'dan Saim Çakıcı, Sinan Sonbay, Bahattin Yıldız, Adnan Albay, Zafer Lokumcu ve ismini sayamadığım onlarca ülkücü gecede sadece kurtlarını dökmedi gerçek bir Bozkurt gibi bütün programda inisiyatif aldı.

Hopa Teşkilatı da gerçekten Hopa'nın bozulan imajını bütün ülke sathında düzeltecek böyle bir programa önayak olarak alkışı hak etti.

"Ülkücüler bitti, kül oldu" gibi yalanları piyasaya sürenler şunu gördü ki herkes biter ama ülkücüler asla bitmez. Uzaktan yakından gelip oradaki programa katılan hiçbir ülkücü olumsuz hava koşullarına rağmen alanı terk etmedi.

Müzik ziyafeti işin bahanesiydi aslında. Oraya toplanan beş binin üstündeki ülkücü kadın, erkek ve çocuk memleketin içinde bulunduğu zor şartları nasıl aşılacağını tartışmak için gelmişti.

Hükümete hem yol göstermek hem de bir daha "yanılmaması" için dayanacağı ana membaı göstermek için çok içerikli konuşmalar yapıldı.

Emeği geçen herkesi kutlamak gerek.