Yılmak yok; şartlar ne olursa olsun. Bir takım düşünün sezon başlarkenki kadrosunun şuan itibariyle dörtte üçü çeşitli nedenlerden dolayı kadroda yoklar. Bir de üstüne üstlük transfer yasağı geliyor. Siz de mecburen alt yapıdan üst tarafa aldığın tecrübesiz oyuncularla yola devam etmek zorunda kalıyorsunuz. Bunlara bir de ekonomik sıkıntılar eklenince, çoğu düşünüpte yapmak istediklerinizi hayata geçiremiyorsunuz.

İlk önce Trabzonspor sevdalılarının, taraftarlarının bu bilinçte olup takımlarını beraberliklerde hatta hatta mağlubiyetlerde dahi tribünlere çağırıp moral vermeleri öne çıkan görüntülerin başında geliyor. Bravo Trabzonspor taraftarlarına. Takımlarına güvenerek ‘asla ve asla yılmak yok’ diyerek oyunculara, teknik kadroya ve yöneticilere moral veriyorlar.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yöneticiler Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu, Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin ve diğer yöneticiler ile Ünal Karaman, ekibine ve futbolcu kadrosuna olan güvenlerini asla yılmadan devam ediyorlar.

Bir paragrafta yukarıda saydığım eksiklere rağmen çalışma şevkinden hiç bir şey kaybetmeden tüm benliğini Trabzonspor adamış Ünal Karaman ve teknik ekibine açmamız gerekiyor. Alkışlar sizlere yolunuzdan hiç bir şekilde vazgeçmediğiniz için. Yılmak yok, yola devam.

Yılmak yok kenetlenmek gerekiyor. Yılmak yok daha çok birlik, beraberliğe ihtiyaç var. Yılmak yok tüm dış mihraklara karşı birleşmek lazım.

Taraftarlara ayrı ayrı sayfalarla yazıp teşekkür etmek, alkışlarla karşılık vermemiz gerekiyor.

Futbolculara gelince, dışarıya taşınmayan bazı oyuncuların sakat olmaları, bir veya iki antrenmanla maça çıkanlar, iğneyle maça çıkanlar olduğunu hissettirmeyen genç oyuncuların yüreklerine, beyinlerine, ayaklarına sağlık diyorum.

Genç oyuncuların ağır maç programlarından dolayı yorgunlukları göze çarpıyor. Bir de buna lig tecrübesinin olmadığını katarak dar bir kadroyla gidilen bu yolda onlara teşekkür etmek gerekiyor.

Trabzonspor takımı Ünal Karaman, ekibiyle birlikte bu oyuncu grubuyla birlikte ligde üst sıralar için mücadele etmeye devam edeceklerdir. Ziraat Türkiye Kupası’nda da kupayı Trabzon’a getirmek için mücadeleden yılmadan yollarına devam edeceklerdir.

Bu yazdıklarımın hepsini göze alarak, iyi düşünerek bu takıma sezon sonuna kadar alabildiğince sahip çıkmak gerekiyor.

Trabzonspor’a bu şartlar altında eleştiri yapmak büyük haksızlık olur düşüncesindeyim.

Yılmak yok. Yola devam diyorum.