Bana göre Trabzonspor’un genç oyuncuları başta olmak üzere, tüm takım kaybederken de kazandılar. Niye mi? Niçin mi? Neden mi? Bu maçta yaşananlar tüm takım oyuncularına oynayanlar, oynamayanlar, kadroda olanlar, kadroda olmayanlar için derslik, öğretici bir maç olduğu için. Futbol hayatları boyunca az da olsa böyle maçlar yine yaşayacaklarından dolayı. Erkenden darbe yemenin nasıl olduğunu gördüler.

Ey Ümit Ö.... sen eğer biraz düşünceli biri olsaydın, on bir tane yabancıyla çıkan takımın karşısında sahada 6 tane gencecik, pırıl pırıl çocuklarla sahaya çıkmış, yedek kulübesinde de 7 tane daha bıyırları terlememiş çocukların, gençlerin haklarını yemez, yetirmezdin.

Sen öyle yapmayıp bir daha bu takımın maçını alamam, 40 bini aşkın taraftarın baskısından korkarak sahaya çıktığın için eyyam yaptın.

O yakana taktığın FIFA kokartını senden en yakın zamanda alırlar. Çünkü sen maça peşin hükümlü çıkmışsın. Tabiki seni bu maça atayanlarda bunu bilerek seni bu maça vermişler. VAR’ın başındaki abinde seni nasıl yönlendirdiyse, bunu da bilmek gerekir.

Tedirgindin, ürkektin ve bu yüzden gerilerek ısırdın o gencecik çocukları. Onların ahları ne olacak senin umrunda mıdır?

Hangisini yazayım, neden korkuyorsun, her gün öleceğine bir kerede ölürsün. Senin kalıbında olan bir insanın daha dik olması gerekir.

Sahte Trabzonspor lehine düdükler, yapmacık, aldatıcı hareketler, mimiklerle hak yiyerek maçı tamamladın. Sen bu maçı bitiremezdin. Yat kalk o gencecik Trabzonsporlu, anlayışlı, düşünceli, iyilik sever genç çocuklara dua et.

Bir takım ince ince nasıl doğranır bunu bir kez daha sayende yaşadım. Ben teknik adamım. Senin nasıl düdük çaldığını ve çalmadığını iyi bilirim. Seni bu maça atayan da bilir. Seninle birlikte maçı masa başında alanda iyi bilir.

Sizlerin yaşı kadar bende bu işlerin içindeyim yıllarca.

Rekabet olmasa yarışma nasıl olacak. Genç oyuncuların, Türk futbolunun, Trabzonspor’un geleceği olan çocuklarımızın şevkini kırıyorsun. Kısıtlı bir kadroyla mücadele eden Trabzonspor teknik kadrosuna, futbolcularına tüm profesyonellere alkışlar. Bravo.

‘Canımız yanıyor’ diyor Yusuf Yazıcı. Sevgili kardeşim, evladım. Benim yıllarca canım yandı. Senin ne demek istediğini en iyi ben anlarım.