Yeni teknik direktörüyle ilk maçına çıkan Antalyaspor,ligde olmak veya olmamak düşüncesiyle oyuna iyi başladı,fakat forsa edemedi.Trabzonspor’un bulduğu üst üste 2 gol dengeleri değiştirdi.
Üçüncü golden sonra ne olursa olsun oyuna hakim takım Trabzonspor’du.İkinci yarı Antalyaspor atak üzerine atak geliştirirken, Sosa’nın yokluğu kendini gösterdi.Antalyaspor sahasında oynamanın verdiği avantajla direnç gösterse de haliyle rakibi Trabzonspor olunca bir de maç 3-1’e gelmişken ikinci yarı alacak olduğu riski aldı. Geldikçe geldi. Bloklar arasındaki mesafeyi iyi
kontrol etti, Trabzonspor da yerinde oyuncu değişiklikleriyle birlikte bu oyunun partallarını almakta zorlanmadı. Yapılan değişikliklerle birlikte orta alanda dengeyi sağlayınca Trabzonspor
3-1’den sonra gol de atabilirdi,gol de yiyebilirdi, yani Antalyaspor ikinci yarıda topu koşturdu, Trabzonspor futbolcularını koşturdu.
Antalyaspor geliştirdiği pozisyonlarda fazla adamla çıkmayı amaçlasa da Atıf’ın çabası da fayda etmedi. Trabzonspor dengeyi elde tutarak ikinci yarıda sahanın her yerini kullanarak sonuca gitmeyi başardı.Ve Antalyaspor’a oyun kurgusunu kabul ettirdi. Bence Trabzonspor bu hafta en değerli 3 puanı aldı.