Fırtına olur, kasırga olur. Bu maç beklediğimiz maçtı. Hepimiz biliyoruz ki Trabzonspor peşini bırakmayan olumsuzluklarla yıllardır uğrayan bir kulüptür. Hem geçmişimizi yakalayacağız hem de yeni bir yapılanmayla Türk futbolunda sahne alacağız. Kolay bir iş değildi.

Ve bu maç ne sonun başlangıçı ne de başlangıcın sonuydu. Lakin yeniden var olmak için altın değerindeki üç puana çok ihtiyacımız vardı. Muhteşem taraftarı unutmamak gerekir. Rakip Beşiktaş’ı da yabana atmamak gerekirdi ki ilk 25 dakika daha organize atakların hazırlığında, pas yüzdeleriyle ve de orta alandan hızlı çıkışlarıyla etkili oldular.

2-0’dan sonra 3-0’ı da yakalayınca bir de Trabzonspor’un galibiyete ihtiyacı varken maç 4-1 olunca hepimiz bir oh çektik.

Bir de fikstürdeki yerimizde önemliydi. Bunun için dün akşamki maçın yankılarına bakıldığında yarın göreceğiz ki Trabzonsporsuz olmaz. Onun adı Trabzonspor. Her sporsever kendi takımıyla övünür. Eminim ki tüm Anadolu bu maçın sonucundan sonra geçmişte olduğu gibi şu olguyu tekrar hafızalarına yazarlar. Trabzonspor her şeyi başarır. Eksiklerimiz de kadroya dahil olduğunda yenemeyecek olduğumuz takım yoktur. Bu maçta gözlerim Ekuban’ı aradı. Demek ki Ekuban Trabzonspor için önemli bir argümandı.

Son sözü Nwakaeme söyledi. Tebrikler arkadaşlar. Bizleri sevindirdiniz.

Kutluyorum Ünal hoca.