Trabzonspor, bu sezon oynadığı bütün maçlarda sahada görev yapan, süre alan her oyuncudan gerekli verimi almaya devam ediyor. Bu da Trabzonspor takımının ne kadar akıllı futbol oynadığının kanıtıdır.

Trabzonspor’da ilk önce çıkan teknik adamın adaletidir. Teknik direktör Abdullah Avcı, hak eden oyunculara formayı vererek saygınlık kazandı. Bunun yanı sıra bir takım için olmazsa olmazlar birlik, beraberlik, bütünlük, yardımcılık ve arkadaşlıktır. Bunlarda Trabzonspor’da öne çıkıyor. Takım bütünlüğü, oyuncuların kendilerine olan güvenleri maç kazandıkça daha da artmaya devam ediyor.

Trabzonspor oyuncuların birbirlerine olan sevgi ve saygıları da diğer öne çıkan önemli konulardandır. Oyuncuların antrenmanlarda ne çalıştılarsa sahaya yansıtmaları da bir takım için çok önemlidir.

Trabzonspor’da görev yapan profesyonel çalışanlarda takımın en büyük destekçileri olarak da göze bakıyor. Takımın en büyük destekçileri taraftarları, seyircileridir. Bu da takımın her hafta aldığı üç puanlardır.

Trabzonspor’un iyi oynamadığı maçları kazanması da dikkat çeken bir konudur. Oyuncuların kazanma arzularının öne çıkması, oyuncuların birbirlerine olan güvenleri, teknik kadronun takıma olan güveni, yönetimin takıma olan güveni, ‘bize her yer Trabzonspor’ diyen taraftarların takımlarına güveni, Trabzonspor’un şuan bulunduğu yerin tesadüf olmadığının en büyük ispatıdır.

Trabzonspor takımının her maçı aynı düşünerek çalışması, maçına göre oyun sistemini sahaya yansıtması da önemlidir.

Trabzonspor sağlam adımlarla her geçen hafta hedefe biraz daha yaklaşmaktadır. Trabzonspor artık am bir antrenör takımı olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Avcı ve ekibi oyuncularla sevgi, inanmışlık, saygı ile iç içe girmişler, bir bütün olmuşlar.

Trabzonspor maçlarında ne zaman vites küçültüp, vites büyüteceğini de çok iyi biliyor.

Trabzonspor’un yola maç maç devam etmesi de çok önemlidir. Seyirciye, taraftara da ayrı bir güven gelmesi oyuncuların üstünde de sorumluluk yaratması en önemli faktörlerdendir. Bazı maçlarda takımın öne çıkması, bazılarında bireysel, usta oyuncuların öne çıkması da Trabzonspor için büyük avantajdır.

Avcı hocayla birlikte ekibini de katınca her maç başarılı olmaya devam eden, bir Trabzonspor seyretmeye devam edeceğiz. Trabzonspor her hafta üstüne koyarak devam ediyor. takım olarak hem iç saha maçlarında hem dış saha maçlarında derslerini iyi çalışıp sahaya çıkıyorlar. Her hafta kendisini takip eden takımlarla puan farklarını açması da Trabzonspor camiasına aşırı bir güven veriyor.

Hayat cesurlardan yanadır. Hayat cesurlara avantaj tanır. Hayat cesurları sever, hayat cesurlara TORPİL geçer.