Amerika Birleşik Devletleri, dünyanın hemen hemen her yerinde, bilhassa Ortadoğu'da ki devletleri bölüp parçaladığını, çaresiz bir şekilde bütün dünya izlemektedir. Amerika'nın bu bölücü faaliyetleri net bir şekilde görüldüğü gibi, artık gizem değildir. Amerika Ortadoğu'da güçlü bir devlet istemiyor. Bunun birçok nedeni yanı sıra en önemlisi, Ortadoğu'da güçlü devletler olduğu zaman, Amerika'nın Ortadoğu'daki pazar yerleri otomatikman ortadan kalkacağı ve tabi ürettiği silah ve diğer mallar elinde kalıp, kendi halkı da zelil duruma düşecektir.

Amerika dünyadaki ve Ortadoğu'daki terör olaylarını direkt değilse de, en direkt desteklemektedir. Burada Amerika'nın Türkiye'ye karşı ikiyüzlü davrandığını, müttefikliğe asla uymadığını, eskiden beri Türkiye'yi sömürmek için dost görünüp ama aslında Müslüman Türk milletini zayıflatmak için, akla hayale gelmeyecek yöntemler uygulamaktadır.

Sözde bize dost gözüken Amerika, PKK ve diğer terör örgütlerine en modern silahlar vererek, eylemler yaptırmaktadır. PKK ve diğer hain terör örgütleri, yakalandıklarında silahların Amerikan menşeli oldukları açık bir şekilde görülmektedir. Sen Amerika! Askerlerimizi, polislerimizi, verdiğin silahlarla şehit edeceksin; sonra da pişkinlikle elçilerini gönderip şehit olan güvenlik güçlerimizin kabirlerine çiçek koyacaksın. Bununla beraber güya üzüldüğünü belirteceksin.

Hain ikiyüzlüler! PKK ve diğer terör örgütlerine destek verenler! Sizin yaptığınıza ne denir biliyor musunuz? Sahte timsah gözyaşları dökmek! Bilindiği gibi timsah doğası gereği avını yakalar, yer ve ardından gözyaşına boğulur. Bu sahte gözyaşlarına kimse bilhassa Müslüman Türk milleti asla itibar etmemektedir. Bu böyle biline.

Enteresandır; onlar biz Müslüman Türk milletini ne sanıyorlar? Bir yandan hain PKK ve diğer terör örgütlerine modern silah ve lojistik yardım yapacaksınız, diğer yandan da göz boyamak için gazetelere cılız demeçler vererek güya Müslüman Türk devletinin yanında olduğunu bize yutturacaksınız. Buna kargalar dahi güler!

Şu da bir gerçektir ki; insanlar ölüp dünyadan yok olduğu gibi, zulüm yapan devletler de insan ömrü gibi, ömürleri bitip yok olacaklardır. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var. Dünya'da bunun örnekleri çoktur. Şahsen on binlerce vatandaş gibi, o PKK terör yandaşları, hapiste ve dışarda olan sözde Güneydoğu milletvekillerini uygulanacak olan müeyyideler çok geç kalınmıştır. Bu vatan hainliklerine rağmen, içerde olan PKK terör vekillerine halen Türk milletinin verdiği vergilerle maaş alıyorlar. Böyle çelişki Dünya'nın neresinde var. Derhal onların dokunulmazlığı kaldırılıp, maaşları kesilmesi, milletimizi biraz olsun rahatlatacaktır.

HDP'nin kapatılması siyasi parti kapatılması değil, suç işleyen bir terör örgütü olduğu için kısa zamanda kapatılıp, yukarıda da belirttiğim gibi hak ettikleri cezaya çarptırılmaları, Türk milletinin beklentisidir. 

***

Mübarek Berat Kandili’nin Türk İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim.

***

Maske, mesafe, hijyen kuralına lütfen dikkat edelim.