Kim ne derse desin maçın tamamı hocaya yazar. Böyle bir maçta sürekli noksan oynayan oyuncuları onbire yazmak, aynı hatayı tekrar tekrar yapmak hem kendi kredisini bitirir hem de gelecek için umutsuz olmamıza sebep olur. Tecrübesini konuşturmalı, maç gözlemlerini artık daha iyi yapmalı, gözlemine göre bir sonraki maça daha iyi oyuncu topluluğuyla başlamayı bilmeli. Maç kadrosunda İsmail'i gördüğümde amanın demiştim.

Ömür de artık yedekte olmalı. Çok top ezip sürekli geriye oynamak bize göre değil. Biraz da daha çok çalışanlar oynamalı. İlk yarı Galatasaray'ın hızlı, basan, adam adama oynayan genç oyuncuları defansımızı hataya zorladı. Nitekim bunda da başarılı oldu. Takımımız 2 tane haybeye gol yiyince hoca hemen hatasını anlayıp oyuna müdahaleyi yaptı. İki doğru değişiklik ve ilk yarı net kaçırdıklarımız oldu. Soyunma odasına 1 farkla gidişimizin morali ile çıktık ikinci yarıya.

İkinci yarı hızlı oynayamadık. Defanstan top çıkaran iki tandem oyuncumuz çok pas hatası yaptı. Maçın başından sonuna kadar iyi olan bir adam vardı ve her yerdeydi. Hamsik, al da at dedi Nwakeame'ye. O dakikaya kadar istenileni veremeyen Nwakeame 62.dakikada istenileni verdi. 2-2 den sonra maç yeniden başladı.

Galatasaray oyuna gol yemenin üzüntüsüyle ağırlığını koydu. Gol geliyorum dedi ama şansımıza gelmedi. Hocamız orta sahaya gerekli hamleyi yapmakta yine gecikti. Allah'tan gol yemedik Siopis girene kadar. O girince takım rahatladı. Gol de kaçırdık ama ne Ömür'ün yerine giren Yusuf'tan ne de önde oynayan Koita'dan verim alabildik. Bu kadar performansı düşük teknik ekip ve oyuncuların arasında beraberlik sürpriz bir sonuç değil.