Trabzonspor, maça istekli başladı, pozisyonlara da girdi. Trabzon’da oynanan maçın tekrarı oldu diyebilirim maçın başında...

Sezona hazır olan bir takım karşısında, sezona hazır olmayan bir futbolcu topluluğuyla mücadele ettik. Molde ilk yarı Bordo-mavili takımdan daha fazla pozisyona girdi ama atamadılar. Genelde çok formsuz bir oyuncu topluluğu vardı dün akşam Trabzonspor’da. Asıl önemli olan formsuz bir Abdullah Avcı vardı sahada. Hocam senin ne yapmak istediğini halen çözemedik. Maçın uzatmaya gitmesinin nedeni tamamen Abdullah hocadır.

Uğurcan Çakır’a bakıyorum aklı başka yerlerde gibi. Silkelenip bir an önce kendine gelmesi gerek. Trabzonspor seni Uğurcan yaptı sahada duruşun bile isteksiz. Maçın adamı Serkan Asan’dır, bu böyle biline.

Son saniyelerde golü yiyip sonra oyuncu değişmek neyin nesi anlamadım doğrusu. Hamsik denen oyuncuya bu kadar nasıl sabrettin Abdullah hocam? Sen bize bu sene çok sıkıntı çektirirsin belli. Seninle zor, geçen sezon seni anlamıştık ama sen hiç değişmemişsin. Orta saha dağınık oynuyor ama Abdulkadir Parmak yanında oturuyor. Bunun nedeni ne? Hala bir hesabın mı var kendisiyle? Bence Abdulkadir Parmak kenarda oturmayı hak etmiyor, oyuncuyu kazanmak lazım, bu inadına son ver, asıl olan Trabzonspor’dur.

Yönetim daha ne yapsın istediğin oyuncuları aldı ama bence sende bir sorun var.

Hamsik’i bence ilk yarı oyundan almalıydın.

Zoraki tur atladık fakat inat yok hocam. Parmak 11’de olmalı...