Bu sonuca sevinenlerdenim. Diyeceksiniz neyine seviniyorsun. Hemen söyleyeyim; Trabzonspor’un önceki kadrosu direk şampiyon olabilecek kadroydu. Bunu benim dışında tüm spor camiasının ortak kanaatiydi. Başkan ve ekibi ikili yol ayrımındaydı. Ya borçlarla beraber şampiyon olacaktı ya da takımda ki başarılı futbolcuları satıp borcu aşağıya çekecekti. Hal bu ki şampiyonlukta ipi göğüsleyecek kadro kurmuşsan sonuna kadar gideceksin. Zaten hedef şampiyon olmak değil mi?

Ama ne hikmetse başkan borcu eritme yolunu seçti. Ondan sonra da kurulan derme çatma kadroyla bu kadar. Bundan fazlasını beklemek hayaldi zaten. Evet, heyecanlandığımız zamanlar oldu ama maalesef o da saman alevi gibi söndü gitti.

Farkımdaysanız başkan ve yönetim uzuuunnn zamandan beri ortalıkta görülmüyor. Çünkü onlarda bu takımın şampiyon olamayacağını adı gibi biliyorlardı. Avcı hamlesi hem gaz almak hem de dostlar alışverişte görsündü. Avcı’da tüm samimiyetiyle bir şeyler yapmak istedi ama dedik ya bu kadroyla bu kadar. Bundan fazlası olamazdı zaten.

Ondandır ki bugünkü mücadeleden 1 puan almak da güzel sonuç. Mevcut kadroyla bir iskelet oluşturmak güç olacağından seneye yeniden bir takım kurmak için borçlanılacak. Keşke başkan borcu değil de şampiyonluğu tercih etseydi hiç bu kadar sıkıntılara girmeyecektik. Neyse başa gelen çekilir. Kalın sağlıcakla...