Biz Türkler, tarihte önemli yeri olan bir milletiz.
Her ne kadar tarih kitaplarında Türklerin barbar olduğu yazılıyorsa da tarafsız tarihi incelediğimizde, Türklerin İslamiyet’ten önce ve İslam’ı yaşamaya başladıktan sonra, saygın bir ırk olduğu bilinmektedir.
Türklerin İslam’ı benimseyip yaşamaya başladıktan sonra, dünyada da bu saygınlıklarının en yüksek düzeye çıktığını görmekteyiz.
Meşhur İtalyan yazar, Edmorndo’de Amicciz-in İstanbul sokaklarında karşılaştığı manzaraları şöyle ifade etmektedir: “Şurası bir gerçektir ki, İstanbul’un Türk halkı Avrupa’nın en nazik ve en kibar topluluğudur. Bakıyorsunuz, İstanbul’un en ıssız sokaklarında bile bir yabancı için hiç bir hakarete uğramak tehlikesi yoktur. Hatta namaz vakitlerinde bile camileri gezmek mümkündür. O vaziyette bir ecnebi, bizim kiliseleri ziyaret eden bir Türk’ten daha çok hürmet ve riayet göreceğinden emin olunabilir.”
Devam ediyor meşhur İtalyan yazar, “Halk arasında küstahça bir bakış şöyle dursun; fazla meraklı bir nazara bile tesadüf edilmez. Dahası kahkaha sesleri gayet nadirdir. Sokakta kavga eden ayak takımları da enderdir. Kapılardan, pencerelerden, dükkânlardan hiç bir kadın sesi aksetmez. Hiç bir münasebetsiz hareketten eser görülmez.”
Ne oldu bu Türk Müslüman milletine?
Bakıyorsunuz görsel medyada her gün kadın cinayetleri gasplar, soygunlar, kavgalar ve benzeri hareketler hat safhada.
Kadınlara bakıyorsunuz tabiri caiz ise Avrupa’da dahi göremeyeceğiniz bir şekilde kıyafetler giyinip, kendilerini adeta teşhir etmektedirler.
Bu ne hal?
Bunun sonu nereye varacak?
Allah (CC) ne buyuruyor, bir millet gidişatını değiştirmedikçe Allah(CC) onun gidişatını değiştirmez. O halde tehlike her an kapıdadır. 
Şimdi de kendisini İslam diye lanse eden bir zat, Hz. Peygamberimizi dahi haşa bir normal kişi göstererek siyasete alet etmektedir.
Bunun Müslümanlığından şüphe ederiz.
Hz. Peygamberimizi ya tanımamaktadır, ya da kasıtlı böyle davranmaktadır.
Be kafil, Allah’ın (CC) Hz. Muhammet (SAV) alemlere rahmet gönderildiğinden bihaberdir.
Bu tip İslam’a karşı kişiler istediği kadar İslam’a karşı olsunlar, yine Allah(CC) şöyle buyuruyor, “İnsanoğluna sen istesen de istemesen de ben nurumu tamamlayacağım.”
Vesselam.