Tirebolu Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Karabıçak, henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişinin fiili saldırısına uğradı. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’a yönelik saldırıyı kınayan AK Parti Tirebolu İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Her zaman halkının yanında ve hizmetkârı olan başkanımız Abdullah Karabıçak’a cenaze taziyesi sonrasında misafirleriyle çorba içtiği lokantada bir kişinin bilgi alacakmış gibi yaklaşarak ansızın fiili ve sözlü saldırıda bulunması asla kabul edilemez” ifadeleri kullanıldı.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Açıklamada, “Başkanımız Abdullah Karabıçak’a siyasi muhalefet tarzı ve üslubuyla daha öncelerden de sözlü tacizlerde bulunan bu şahıs hakkında gerekli şikâyetlerde bulunulmuş ve hukuki süreçler başlatılmıştır. Sinsice yapılan bu çirkin ve planlı saldırı sadece Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak’a değil tüm teşkilat mensuplarımıza, üyelerimize ve seçilme iradesine saygı duyan demokrasi sevdalısı Tirebolu halkına yapılmıştır” denildi.

Öte yandan Belediye Başkanı Karabıçak’a saldırı düzenleyen şahsın halen kayıp olduğu ve polis tarafından arandığı bildirildi.

Editör: Haber Merkezi