Çoruh EDAŞ’ın Trabzon’un Akçaabat İlçesinde muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıya Akçaabat Kaymakamı Soner ŞENEL, Belediye Başkan Yardımcısı Osman PARLAYAN, İl Belediye Başkan Vekili Abdullah ERTEM ile ÇORUH EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet AYDIN, Grup yöneticileri ve şefleri katıldı.

Toplantıya katılan muhtarların istek ve önerilerini tek tek dinleyip kayıt altına alan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve şirket yetkilileri,  Akçaabat’ta kesintisiz ve sürdürülebilir enerji sağlanması için yatırımların ve çalışmaların hızla devam ettiği bilgisini muhtarlarla paylaştı. Toplantıda ayrıca Akçaabat ilçesinde yaşanan planlı ve plansız elektrik kesintileri ile arızaların nedenleri anlatılırken, şirketin çözüm yolları da sıralandı. Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Aydın, muhtarları bilgilendirmek üzere Genel Aydınlatma Yönetmeliği hakkında ayrıntılı bilgiler de verdi. 

Akçaabat’ta yeni yatırım ve projeler hayata geçirilecek
Yatırım yükümlülüklerinin belli bir plan dahilinde çözüme kavuşturulduğunun altını çizen Aydın, şunları söyledi;
 “Çoruh EDAŞ olarak yatırımlarımızı planlarken öncelikli olarak can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturabilecek durumları göz önünde bulundurmak zorundayız. Yatırımlarımıza kısa, orta ve uzun vadede yapılması gerekenler ile bütçe kriterlerini de baz alarak yön vermekteyiz. Trabzon’un en büyük ilçelerinden biri olan Akçaabat ilçemize ayırdığımız yatırım tutarı, bütçemizin hemen hemen yarısını oluşturmaktadır. İlçemiz hizmetine sunduğumuz yatırımlarımız ve gelecek dönemlerde hayata geçirecek olduğumuz yeni projeler ile ilçemize en verimli elektriği sunmuş olacağız.” 


 

Editör: Haber Merkezi