Rize'nin Tophane Mahallesi’nde Cumhuriyet Caddesi’nde dün öğle saatlerinde silahlı kavga meydana geldi. Meydana gelen olayda enişteleri ve aynı zamanda teyze çocukları olduğunu öğrenilen İsmail P, kayınbiraderlerinin iş yerinin önüne gitti. İsmail P, burada kayınbiraderleri olan iki kardeş İsmail ve Mahmut Reyhan ile tartışmaya başladı. Tartışma iş yerinin önündeki alana kadar devam etti. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail P, silahını çekerek kayınbiraderi İsmail ve Mahmut Reyhan’a 15 kurşun sıktı.

BİR KİŞİ ÖLDÜ
Çıkan çatışmada, İsmail Reyhan vücudundaki çeşitli yerlerden yara alarak yere yığıldı. Mahmut Reyhan bacağından vurularak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontroller ardından ağır yaralanan İsmail Reyhan ve güçlükle ayakta duran Mahmut Reyhan hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İsmail Reyhan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ZANLI ARANIYOR
Zanlı İsmail P, ise olay sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İsmail P’nin silahından çıkan kurşunlar, olay yerinden geçen Harun K, (74) adlı bir vatandaşı da yaraladı. Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet büro amirliği ekipleri, olay yeri inceleme ekibi tarafından olay yerinde detaylı inceleme yapıldı. Ekipler, olaydan sonra kaçan İsmail P’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: Haber Merkezi