Aslen Trabzon Şalpazarı’lı olan ve Ordu’da yaşayan  Avukat İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin  evlatları olan SMA hastası Demir Ali için yurt dışında tedavi masraflarını karşılanması için 90 günlük kampanya sonucunda 2.1 milyon euro toplanmış 6 Aralık 2020 tarihinde tedavi olmak için yurt dışına gitmişti. 

SMA HASTASI DEMİR ALİ İLK ADIMINI OCAK AYINDA ATMIŞTI

Tedavi olmak için Aralık ayında yurt dışına giden SMA hastası Demir Ali tedavisi başladıktan sonra Ocak ayında ilk adımını atmıştı. başlayan SMA hastası Demir Ali kısa zamanda ilk adımını attı.ilk adımı atmasının ardından anne Ezgi Kara Bayraktar Demir Ali’nin ilk adımını sosyal medyada paylaşmıştı. 

Anne Bayraktar sosyal paylaşım sitesinde, ”Tedavisi için gerekli olan paranın toplanmasından sonra Amerika’ya giden Demir Ali’nin tedavisi devam ediyor. İlaç tedavisi uygulanan Demir Ali yürüteç sayesinde ilk adımını attı" demişti. 

SMA HASTASI DEMİR ALİ’NİN TEDAVİSİ SONA ERDİ, DÖNÜYOR 

Tedavi için yurt dışına giden özel bir hastane merkezinde dört aylık tedavi gören SMA Hastası Demir Ali önümüzde ki günlerde Türkiye’ye geri döneceği bildirildi. Anne Ezgi Bayraktar sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda "Çok yakında hasret bitiyor, sevdiklerimize, memleketimize kavuşuyoruz, yurt dışındaki tedavi sürecimiz bitti tedavimize memlekette devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi