En son 1983-1984’te ligde ve kupada mutlu sona ulaşan Trabzonspor, 38 yıl sonra aynı başarıyı yakalamak istiyor. Bu sezon iki kulvarda da cesur oyununun karşılığını alıyor. Trabzonspor, coşkulu, hırslı, agresif oyununa artık cesur oyun da ekliyor. Son haftalarda bu oyunda teknik ekip, futbolcu ardından çalışan profesyonellere, eklenen en büyük kitle ve grup ise taraftarlardır. Alkışlar onlara diyorum.

Trabzonspor takımı iç sahada olsa dış sahada olsa taviz vermeden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yirmi dokuz haftanın bittiği şuan itibariyle en yakın rakibine onbeş puan ve averaj farkıyla birlikte lider durumda. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Avcı hoca ve ekibine alkışlar, teşekkürler. Trabzon’da yıllar sonra yerel medyanın da güvenini alan bir takım var. Trabzon kentinde yediden yetmişe, kadınından erkeğine, çocuğundan büyüğüne hemen hemen herkes futbola yatar futbolla kalkar.

Trabzonspor’da yıllar sonra gelmekte olan bu başarı ancak alkışlanır ve tebrik edilir. Bu kadronun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürler, bunların da haklarını vermemiz gerekiyor. Kimdir bunlar? Trabzonspor başkanı, yönetimi başta olmak üzere scout ekibiyle birlikte güzel bir birliktelik yakalayan Avcı hoca ve ekibidir.

Trabzonspor’da en büyük alkışı ise tekrar söylemek istiyorum, sıcak soğuk demeden, yağmur kar demeden, rüzgar güneş demeden stadyumu dolduran taraftarlara avucumuz kızarana kadar, kanayana kadar alkışlar.

Trabzonspor’da sakatlıklarla bu kadrodan ayrılan oyunculara da teşekkürler. Gervinho, Edgar Ie, Vitor Hugo’ya alkışlar. Onların da yüreğine, aklında sonuna kadar bu kadronun içerisinde olmak geçiyordur.

Trabzonspor’un dokuz maçı kaldı, beş maçı deplasman dört maçı iç sahada. Bu maçlarda da maç ayrımı yapmadan cesur oyuna devam edip, 38 sene sonra mutlu sona ulaşacaktır.

Kupada da yarı final iki maç ve final tek maç olacaktır. O da Trabzonspor’un hedeflerindendir ve yakışacaktır.

Trabzonspor Avcı hocanın söylediği gibi tarih yazmaya devam ediyor, cesur oyunuyla birlikte, Trabzonspor o sene bu sene diyerek yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Trabzonspor artık süper ligde en erken şampiyon olmak için mücadele veriyor. Türk futbol tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyor.

Trabzonspor’a yakışır diyorum.