Trabzonspor, Giresunspor karşısına ideal kadrosuyla çıkamadı. Eksiklerimiz fazlaydı buna rağmen oyunun başlarında golü bulduk. Rahatlayacağımızı beklerken anlamadığım bir şekilde takımda bir panik havası olmaya başladı. Aslında Trabzonspor öne geçtikten sonra top bizde kalır, pas yaparız bir gol daha bulup ikinci yarıya rahat başlarız diye düşünürken farklı işler oldu sahada. Bakasetas ve İsmail Köybaşı fuzuli sarı kartlar gördüler, gereksizdi. Bu kartlar kulübede de panik havası oluşturdu.

İkinci yarıya yine kötü başladık. Bizim sağ tarafımız oyunda yoktu A.Ömür istediğimiz seviyelere geç gelecek galiba. Abdullah Avcı bunu görerek Ömür’ü oyundan alıp Yusuf’u oyuna koydu, bence güzel bir tespit. Bakasetas beni şaşırttı, oyundan çıkarken bandajı neden sahaya attın neden bir şey mi ima etmek istedin anlamadım. Senin karakterinde bir oyuncu bunu yapmamalı.

Kötü oynuyoruz rakip hücum yapamıyor ama bizde hiçbir şey yapmıyoruz.

Güzel olan 3 puandı. Milli takım arasını iyi değerlendirip, sakat oyuncuların takıma dönüşüyle Galatasaray maçına hazır oluruz diye düşünüyorum.

Her şeye rağmen 3 puan güzel.