Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setindeki trajik kaza ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Hutchins'in ölümüne neden olan merminin silaha nasıl girdiği gizemini korurken tüm oklar setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'i gösteriyor. 24 yaşındaki Gutierrez-Reed gündeme bomba gibi düşen açıklamalara imza attı.

KORKUNÇ SÖZLER 

Avukatı aracılığı ile yazılı bir kamuoyu açıklaması yapan Reed kazanın olduğu gün söz konusu silahı kontrol ettiğini belirtti ve 'Asıl soru bu kurşunu oraya kim neden koydu olmalı' dedi. Reed'in bu sözleri kısa sürede olay ile ilgili 'kaza mı sabotaj mı' sorusunun sorulmasına neden oldu. Bu durumun davanın seyrini değiştirebileceği de gelen bilgiler arasında.

BALDWIN'E KÖTÜ HABER 

ABD basınında yer alan haberlere göre, Hutchins'in kocası avukat tuttu ve trajediyi mahkemeye taşıma kararı aldı. Aynı haberlere göre, 'ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme' iddiası ile açılacak olan dava aralarında Alec Baldwin'in de olduğu pek çok kişiyi hakim karşısına çıkacak.

SON FOTOĞRAF 

Öte yandan Rust'ın baş elektrikçisi Serge Svetnoy, Halyna Hutchins'in setteki son fotoğrafının olduğunu söylediği bu kareyi kişisel Facebook hesabından paylaştı.

Editör: Haber Merkezi