İngiltere'de çocuklu bir kadına tecavüz etmekten 6 yıl hapse çarptırılan Kade S. cezasını çekmek için seks suçlularının bulunduğu Norfolk’ta ki hapishane’ye gönderildi. 
Ancak hapishanede de rahat durmayan Kade S. burada kadın bir gardiyan ile tanıştı. İkili arasında hapishanede başlayan, çiftin temizlik odasında yakalanmasına rağmen devam etti. 

Geçen yıl Kade S. Ağustos ayından hapishaneden salıverilmesinin ardından Manchester’a taşındı. Burada ikili tren istasyonunda bulunduğu bildirildi. Çift hapishane dışında da ilişkilerini devam ettirerek Oldham’da birlikte yaşamaya başladıkları bildirildi. Bu süreçti çiftin arası kıskançlık nedeniyle bozulurken, kısa süreli ayrılığın ardından yeniden barıştıkları kaydedildi. 

Bu süreçte kadının hamile kaldığı kaydedilirken, daha sonra işlerin rayından çıktığı ifade edildi. 

Kadının Kade S.’ye, “Çocuğunu doğurmak istemediğini” söylediği ifade edildi. Kadın, bir tartışma esnasında Kade S.’nin karnına yumrukladığnı ve büyük bir mutfak bıçağıyla kendisini tehdit ettiğini iddia etti. 
Çiftin bu süreçten sonra da tartışmaya devam ettiği son olarak ise kadının ameliyattan sonra hamililği sonlandırdığı bildirildi. Bu süreçte Kade S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Ancak işin ilginç yanı kadının Kade S. ile bu olaydan sonra bile cezaevinde iletişim kurduğu hatta fark edilmesin diye “Sophie W.” takma adını kullandığı kaydedildi. Çiftin hapiste mektup ve telefonlaştığı hatta ona çıplak fotoğraflarını bile gönderdiği kaydedildi. Kade S. kontrol edici ve zorlayıcı davranışlardan dolayı suçlu bulundu. İddia edilen adam kaçırma ve düşük yapma suçlamaları ise dosyada yer almadığı kaydedildi. 

Editör: Haber Merkezi