TED Trabzon Koleji’nin ilk mezunları görkemli bir törenle uğurlandı. Okul bahçesinde yapılan mezuniyet programına TED Trabzon Koleji Kurucu Başkanı Niyazi Akdaş, okul yönetimi, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaketlerini Başkan Akdaş, TED Trabzon Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut Kibar ile TED Trabzon Koleji İlkokul Müdürü Burcu Gürsoy takdim etti. Yıl boyunca çeşitli alanlarda okulu ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil eden öğrencilere ödülleri okul yöneticileri tarafından verildi.

Müdür Kibar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “TED Trabzon Kolejinin sevgili mezunları, istikbal sizindir, yarınlar sizlerin elindedir! Her zaman başı dik bir şekilde doğrunun yanında olacak, hakkaniyetten ve benliğinizden ödün vermeyeceksiniz. Bu konuda size güvenimiz tamdır.”

MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
“Bizler TED Trabzon Koleji ailesi olarak, özgüveni ve özsaygısı yüksek, toplumsal ve evrensel sorunlara çözüm üretebilen, hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip ve en önemlisi Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, onun ilke ve inkılaplarını kendine pusula olarak belirleyen öğrenciler yetiştirmeyi amaçladık. Bugün amacımıza ulaşmanın haklı gururunun yanında, bu mücadelenin ürünü olan sevgili gençlerimizi, öğrenmeyi içselleştiren ve toplumun her alanına ışık tutabilen bir meşale olarak yetiştirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.” Tören diplomaların öğrencilere takdimi ve kep atma ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi