Bahadır Otomotiv Satış Müdürü Ömer Kemerkaya, Volkswagen T-Cross ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kemerkaya şunları söyledi: “Showroomumuzda yerini alan T-Cross, pratik, çok yönlü ve esnek kullanım özellikleriyle Volkswagen'in hızla büyüyen SUV ürün ailesini tamamlıyor. Gelişmiş fonksiyonel özellikleriyle şehir için kullanıma çok uygun, sağlam bir yol arkadaşı olarak aynı zamanda maliyet fayda ilişkisini en üst seviyeye taşıyan T-Cross, daha geniş bir hedef kitleye ulaşmamıza destek olacak.”


ÖZGÜNLÜĞÜN ALTI ÇİZİLİYOR

“T-Cross, 4,12 metre uzunluğunda, 1,58 metre yüksekliğinde ve 1.78 metre genişliğinde yapısıyla tam bir şehirli SUV. Çarpıcı ön tasarım, modelin Volkswagen SUV ailesine aidiyetini vurgularken, özgünlüğünün de altını çiziyor. Dikkat çekici bir motor kaputu ile her iki yanda farların entegre edildiği geniş radyatör ızgarası ve profilden bakıldığında göze çarpan iki omuz çizgisi güçlü görünüme katkı sağlıyor. Güçlü omuz çizgisi arka cepheyi boydan boya kaplayan yansımalı şerit ile bütünleşiyor. Bu şerit, T-Cross’un genişliğini görsel olarak güçlendiren siyah panel ile çevreleniyor. Yükseltilmiş oturma pozisyonu sayesinde sürücü ve beraberindeki yolcular çevreye hakim, rahat bir görüşün keyfini çıkarıyor. “

SON DERECE ESNEK

“Ayrıca koltuklar farklı ihtiyaçları karşılamak için son derece esnek, hızlı ve basit bir şekilde ayarlanabiliyor. 14 santimetreye kadar ileri-geri hareket eden yatay sürgülü arka koltuklar sayesinde, yolcuların bacak mesafesi veya kullanım ihtiyacına bağlı olarak bagaj hacmi arttırılabiliyor. 1/3 - 2/3 oranında asimetrik katlanabilen arka koltuk sırtlığı ve tamamen katlanabilen ön yolcu koltuğu ile kabin içi fonksiyonellik daha da artıyor. T-Cross yüksek verimlilik seviyesine sahip 1.0 TSI 110 PS turbo beslemeli motor seçeneği ile sunuluyor. Üç silindirli 1.0 TSI 110 PS benzinli motor; Life donanım seviyesinde altı ileri manuel veya yedi ileri DSG şanzıman ile tercih edilebiliyor. Style donanım seviyesinde ise yalnızca 7 ileri DSG seçeneği mevcut.”

HALOJEN FARLAR LED STOPLAR

“T-Cross, Life ve Style olmak üzere iki farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor. Life donanım seviyesinde; Halojen Farlar ve LED Stop lambaları, 16 alüminyum alaşım jantlar, siyah tavan rayları, krom detaylı ön panjur ve ön/arka tampon, 8 inç renkli dokumatik ekranlı radyo ve navigasyon Sistemi Discover Media, kablosuz app connect, Hız sabitleyici Cruise Control, elektrikli katlanabilir yan aynalar gibi özellikler standart olarak yer alıyor. Style donanım seviyesinde ise Life donanım seviyesine ek olarak; ambiyans aydınlatma, krom görünümlü tavan rayları, krom çerçeveli ön sis farları ve statik dönüş farları, yan camların altında krom çizgi detayları, Full LED ön farlar, iki bölgeli tam otomatik klima Climatronic ve 17 inç alaşım jantlar bulunuyor.”

DİJİTAL GÖSTERGE  DİKKAT ÇEKİYOR

“10,25 inçlik dijital gösterge paneli Digital Cockpit Pro, kablosuz şarj özelliği gibi teknolojik ekipmanlar T-Cross’da opsiyonel olarak sunuluyor. Ayrıca tüm donanım seviyelerinde 8,25 inçlik radyo ve navigasyon sistemi Discover Media ve bununla beraber kablosuz app-connect standart olarak sunuluyor.”


 

Editör: Haber Merkezi