Trabzonspor bir buçuk yıldır, her attığı adımı emin olarak atıyor.

Bravo.

Avcı hoca ve ekibinin gelmesiyle birlikte, yönetimle el ele vererek yürüdükleri yolda birbirlerine güvenerek, inanarak , birlik, beraberlik içinde emin adımlarla yollarına devam ediyorlar. Trabzonspor, yaptıkları tüm hamlelerde birlikte karar aldıklarından dolayı hata yapmadan asgari düzeyde kalıyor.

Genelde yapılan tüm icraatlar doğru sonuçlanıyor. Trabzonspor, 1983-1984 sezonundan sonra ilk defa bu kadar yaklaştı şampiyonluklara.

Burada çalışan teknik adamlara, ekiplerine de haksızlık etmeyeyim. Onlarında Trabzonspor’a büyük hizmetleri unutulmaz.

Trabzonspor futbolumuzda, belki de ilk defa bu kadar puan farkıyla şampiyonluğa koşuyor.

Bunda başkan, yönetim, medya, yazılı ve görsel taraftar grupları, seyirciler, tabi ki teknik ekibi ve futbolcularla birlikte çalışan profesyonelleri de unutmamak gerekir. Hepsi birlikte tek yumruk oldular. Yaptıkları işi sevdiler, inandılar. Hep birlikte şampiyonluklara koşuyorlar.

Ligde yapmış oldukları başarı ve puan farkı alkışlanmalıdır. Ligin yanı sıra Türkiye Kupası’nda da emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Trabzonspor’da oynayan oyuncular, sonradan giren oyuncular bir maçta kadroda olmayan, sonraki maçta kadroya giren oyuncular da birbirlerini aratmıyorlar.

Zorda olsa maçlar kazanılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk önce Boluspor ardından Denizlispor ve son olarak da Antalyaspor engelleri bir bir geçildi.

Şimdi sıra Kayserispor ile oynanacak olan yarı final maçında. Son oynanan Antalyaspor maçında, bir paragrafta muhteşem taraftara açmak istiyorum.

Bravo, alkışlar. Helal olsun sizlere.

Bir takım nasıl desteklenir, nasıl ateşlenir, nasıl tribünden iteklenir en büyük örneğini gösterdiniz.

Fırtına kupayı da esir aldı. Trabzonspor çifte şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Avcı hocanın yapmış olduğu yerinde tespitler ve açıklamalarda Trabzonspor’u sevenleri, inananları en iyi şekilde motive ediyor. Trabzonspor takımı gücünü oyundan alıyor. Son oynadığı Antalyaspor maçında istek, arzu, kazanma arzusu, her maçta olduğu gibi yine en üst seviyedeydi.

Avcı hocanın başlattığı kasket olayı, en son güzel bir günle güncellendi. 2 Mart Dünya Kasketliler günü oldu.

Bravo Avcı hoca, insanları en güzel şekilde bir araya getirdin.

Seni tebrik ediyorum, bir büyüğün ve hocan olarak sana her şey yakışır kardeşim, en başta da şampiyonluklar.