İsmini telaffuz etmek bile istemediğim eski Eş Başkan Selahattin Demirtaş'ı hapisten çıkarma kampanyaları düzenlenmektedir. Ne yazık ki bazı partiler, oy toplama adına bu haine destek vermekteler. Hatırlayın bu hain bir televizyon konuşmasında açık bir şekilde çekinmeden şu ifadeleri kullanmıştır: “Ağabeyim dağda halkımızın onuru için savaşıyor!” 

***

Bu satılmış kişinin ağabeyi kime karşı savaşıyor? 

Kendi milletine karşı mı?

***

Teröristlere açık bir şekilde destek verdiğinden, bu hainlere değil hapis cezası, en ağır ceza hücre ise hücre cezası verilip, milletvekilliği elinden alınarak ömür boyu hapiste çürümeleri gerekmektedir. Böyle bir mantık olur mu? 

Milletin verdiği vergilerden üst düzey maaş alan bu zat, nasıl hapisten çıkarılmak istenmektedir anlam veremiyorum! Bu satılmışlara demokrasi, insan hakları vb. gibi yaklaşımlarla ülke olarak yaklaşmamak, böyle insan hakları gibi siyasi kararlara uyarak karar verilirse ki ihtimal vermiyorum, böyle bir karar vatana ihanet olur.  Böyle bir karar verilirse hangi mantıkla izah edilecektir?

Bunların mantalitesi dış güçlerin desteği ile ülkemizi bölüp parçalamaktır.

Eski Eş Başkan olan katil zat, otuz beş bin kişinin katili olan kişi için “Onun heykelini dikeceğiz” diye salık vermiştir. O kadar ileri gidebilme cesaretini göstermiştir. 

***

Bütün bunlara rağmen Avrupa İnsan Hakları Mahkemeleri'nin verdiği karar göz önüne alınıp, bu katilin hapisten çıkarılması istenmektedir.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemeleri'nin, Türkiye hakkında verdikleri siyasi kararlar açık bir şekilde görülmektedir. Peki bunların yanı sıra, sadece dağda olanlar değil, TBBM'nde olan Güneydoğu milletvekillerine ne demeli? 

Bir tanesinin ağzından, bu dağda olan eşkıya terörist sürüsünü kınayan bir söz duyulmamıştır. Bir kaç yıl önce milletimizin verdiği vergiler ile milletvekili maaşı alan, bu sözde Güneydoğulu vekilin arabasında, polisimiz tarafından yapılan aramalarda, çok sayıda uzun namlulu silah, mermi ve bir hayli cephanelik bulunmuştur.

***

Bu satılmış milletvekili o mühimmatları, onu milletvekili yapan teröristlere verip, onlar da askerimize polisimize karşı kullanacaklardı.

Emniyet güçlerimizin dikkati sayesinde, büyük bir facia önlenmiş oldu. 

Her zaman söylediğim sözü bir daha tekrarlamak istiyorum; ülkemizi bir gemiye benzetirsek, (Allah korusun) bu gemi batarsa, şu fikir bu fikir bakmadan hep birlikte batacağız. 

Onun için şairin de dediği gibi veciz söz de, “Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan batmayacaktır.”