Siyonist İsrail güçleri, özellikle Ramazan ayını beklerler ve insanlık tarihinin en korkunç dramını Filistinli Müslüman kardeşlerimize yaşatmaktadırlar.

Siyonist, zalim, gaddar İsrail; çocuk, yaşlı, kadın bakmaksızın Filistinlilere karşı en vahşi, onların açısından en düzenli Dünya’nın gözü önünde asimilasyona tabi tutmaktadırlar.

İnsanlık ve İslam aleminin bu zalim gaddar İsrail’e en ufak bir tepki dahi şimdiye kadar verdiğini görmedik.

Ölenler, hakları elinden alınanlar insan değil mi?

Zalim İsrail’in kurulduğu 1948 yılından beri, bu zalimlerin mantalitesi, felsefesi, kendinden başka hiçbir millete; özellikle de Müslümanlara yaşama hakkı tanımamaktadır.

Şu da net olarak bilinmektedir; Siyonist İsrail’in arkasına emperyalist devletleri alarak, sürekli Müslüman Filistinli kardeşlerimize soykırımı yaparak, adeta kan kusturmaktadırlar.

Biz Müslümanlar olarak, taraf olmamız gerekmiyor mu?

Allah (c.c.) ne buyuruyor? “İnnemel muminun ihvetün” Müminler ancak kardeştir! Kardeşliğimizi gösterebilmemiz için Türkiye olarak Konya’daki İsrail’e ait hava üssünün derhal kapatılması, İsrail Büyük Elçiliği’ni keza aynı süratle kapatmamız gerekmiyor mu?

Yahudiler, kendilerinden başka bir millete, hele Müslüman olunca yaşama hakkı tanımamaktadırlar.

Televizyonlardan görüyoruz, Türkiye İsrail’in uyguladığı bu zulmü kınıyor.

Bu yetmez, yetmediğini de yıllar yılı bilmekteyiz.

Bir defa bu zalim insanlığını kaybetmiş İsrail’le tüm antlaşmalarımız iptal edilmeli, yapılan antlaşmalar sebebiyle ekonomimize yansıyacak iyileşmeler olmayıversin!

Tüm İsrail malları Türk milleti olarak boykot edilmeli ki taraf olduğumuzu gösterelim.

Müslüman Filistinli kardeşlerimize acilen her türlü yardım yapılmalı, sürekli olarak destek verilerek, uzak da olsak bizleri yanlarında hissetmeliler.

Bu insanlıklarını yitirmiş Siyonist zalim Yahudilere, ferdi olarak yüksek sesle haykırıyorum.

Öyle silahsız ve masum halka orantısız güç kullanarak yaptığınız zulümler, asla kayıtsız kalmayacaktır.

Atalarımız olan Osmanlı, tarihin en büyük hatasını İspanya; Yahudileri asimileye tabi tutacağı sırada, Yahudilere Türkler olarak kapılarını açmıştır.

İnsanlık açısından bakıldığında yapılması gerekliydi, yani bir insanlık göreviydi ama şu anda Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümlere bakıldığında keşke bu Siyonistlere kucak açılmasaydı ve bu yardımlar yapılmasaydı.

Bunlara kucak açılmasa idi, Yahudi diye bir millet bu coğrafyada olmayacaktı...

“Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah’ı var.” İdlib’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milet’ine başsağlığı diliyorum.

Selam olsun onlara...

Türk İslam Alemi’nin Ramazan Bayram’ını candan kutlar, tüm insanlığa ve Filistin’in kurtuluşuna vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim.

Lütfen Maske , Mesafe ve Hijyen kurallarına dikkat edelim...