Trabzonspor için Fenerbahçe maçları hep farklı olmuştur. Taraftar gibi futbolcularda Fener maçına extra konsantre olurlar.

Bordo mavililer kötü gidişe dur demek için bu karşılaşmasan galip gelmeliydi.

Evet ilk yarı beklentilere cevap verecek cinsten bir karşılaşma izledik. İlk yarı da performans, rakibe adım attırmadan yapılan mücadele golle perçinlendi. 2. yarıya gidilirken bordo mavili takımın özgüveni 2.yarıya da yansır diye düşünürken her şey tersine döndüğünü gördük. Halbu ki Trabzonspor baskı kurup fark atacağını beklerken Fenerbahçe’nin peş peşe gelen gollerine engel olamayan Bordo-Mavililer ilk yarının aksine pısırık bir oyun anlayışıyla mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sonuçta Trabzonspor sahadan 3-1 mağlup ayrılarak taraftarını şok etti. Teknik direktör Newton ise beklentilere cevap verememeye devam ediyor. Hoca konusunda yönetim B planını devreye sokmak için fırsat doğdu. Eldeki isimlerin başında Abdullah Avcı var. Gönül ister ki yönetim yerli hocalarımızla görüşse.

Ünal Karaman’ın gidişiyle başlayan belirsizlik hala sürüyor. Trabzonspor ilk önce hoca konusunda net bir isimle anlaşmalı ve kapı gibi arkasında durmalı. Aksi halde kaos takıma büyük zarar verir. Kalın sağlıcakla...