Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçını düşünerek haklı olarak sahaya gençleri sürdü. Çünkü Avrupa arenasında hiçbir iddiası kalmayan Bordo-Mavililer’in bir anlamda geleceğini yazmasında önemli rol üstlenecek 6 alt yapıdan oyuncuyu deneyimli teknik adam huzura sundu. İyi de etti. En azından gençlerin gelecekte Trabzonspor’a kazanımlarının ne olacağını görmüş olduk.

Sizi bilmem ama ben gençlerin ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunum. Düşünebiliyor musunuz İspanya liginde 7. Sırada yer alan Getafe karşısında gençler dişe diş kora kor mücadele ortaya koyuyorlar. Adlarını tek tek burada yazmaya gerek yok. Çünkü gençler o ışıltıyı bana fazlasıyla verdi. Burada kazanan elbette Trabzonspor olacaktır.

Birkaç kelime de Galatasaray maçına değinelim. Trabzonspor için Galatasaray karşılaşlası 3 puandan daha fazlası. Bunu belirtmekte fayda var. Çünkü Bordo-Mavililer’in derbiden elde edeceği zafer her ne kadar başkan Ahmet Ağaoğlu söylemde bulunmasa da şampiyonluk ateşinin iyice alevlenmesine vesile olacak. Onun için diyorum ki Trabzonspor için Galatasaray karşılaşması kritik önem arz ediyor. Teknik kadro ve futbolcular bu maça iyi konsantre olur tribünde de taraftarlar ateşleyici bir güç rolünü üstlenirse Pazar akşamı Akyazı’yı karnaval yerine çeviririz. Benden söylemesi.