Stat tıklım tıklım dolu, seyirci heyecanlı, futbol oynamak için her şey hazır. Oyuna iyi başladık, önde baskıyı sağladık, sağdan soldan gelmeye başladık fakat tehlikeli olamadık. İlk yarı dönen topları biz karşılayamadık, hepsini rakip orta saha aldı. Buda bizi çok etkiledi. Orta saha oyuncularımız maça kötü başladılar A.Ömür ve Bakasetas çok formsuzdu, buda Avcı’nın oyun taktığını kesinlikle bozdu.

Siopis çok koşmaktan yoruldu fakat ilk yarı Kayserispor dersine iyi çalışmış bir şekilde sahaya çıktı ve skor avantajını sağladı. Müthiş kontra ataklara çıktılar. Peres sen sağbeksin sağ açık değil! birinin sana bunu hatırlatması gerekir.

Devreye 1-0 girseydik ikinci yarı daha rahat kazanabiliriz diye düşünürken şanssızlık uzatmada golü yedik.

İkinci devrede yaptığımız değişiklikler direk oyuna yansıdı ve 14 dakikalık sürede 2 gol bulduk ve rakip takımı ceza sahasına hapsettik, direkten dönen toplarda çok şanssızdık.

Pas yapıp, baskı yapıp rakibi bunalttık. Fakat yine pozisyonlar verdik. Yusuf Erdoğan’ın 61.dakikada yaptığı kademe müthişti, gol yememizi engelledi tebrik ederim.

Geçen hafta Alanya galibiyeti bu hafta 2-0 mağlubiyetten 3-2 kazanmak çok güzeldi. Zevk veriyorsun TRABZONSPOR’UM. Oyuncu değişiklikleri maçı bize aldırdı size de tebrikler Abdullah Avcı hocam.

Son olarak maçı efsanemiz Serdar Bali ile seyrettim. Serdar abi ikinci yarı başlarken maçı 3-2 alırız dedi ve aldık.

*-*