Elbette Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe maçlarını malum sebeplerden ötürü ve sürekli hakkı yendiği için hep önemser, hep gerilir.

Açılan puan farkını ve şampiyonluğun nişanesini almaya yaklaştığını bir an görmez, pastanın büyük bir kısmının kendisine ait olduğunu unutur.

Bu durum yıllarca psikolojisi bozulan, herhangi bir olumsuzluk görüldüğünde başkalarına uygulanmayan kuralları en ağır biçimde onlara uygulayan, aklıyla dalga geçilen Trabzonspor taraftarı için çok normaldir.

Hedefine emin adımlarla ilerleyen, biletleri çıktığı gün bitiren Trabzonspor taraftarının, takımına hiç kimsenin olmadığı kadar sahip çıkması takdir edilesi bir davranıştır. Özlem çok çok büyük. Gurur göklerde.

Cumartesi günü henüz hocası belli olmayan, küme düşme adayı, İzmir'in renkli takımı Göztepespor takımıyla karşılaşacağız.

Bulunduğu konum ne olursa olsun, maçı en az bizim kadar isteyecek, can havliyle bizden puan almaya çalışacak bir takımdan bahsediyoruz.

Bunu taraftarımız önünde daha baskın oynayarak, nefesi nefesiyle bütünleştirerek, futbol topunun geçtiği renklere göre uğultu ve ıslığı yaparak lehimize çevirmeliyiz.

Kadro anlamında en iyisini hoca bilir ama Bakasetas'ı onbir için bir tık geride görüyorum. Hamsik oynasa iyi olur ama onun da hazır olmayacağını düşünüyorum.

Daha efektif oynayabilen Djaniny veya Kouassi'nin kullanılmasını daha doğru buluyorum. Elbette oyuncuların mevcut durumunu hocamız en iyi şekilde değerlendirir. Umarım oyuncuların da teknik ekibin de performansı bu maç yerinde olur.

Aşı mevzusunun kalkması nedeniyle statlara getirilecek çocukları sıkı giyindirelim. Hafta sonu havamız karlı olabilecek kadar soğuk. Onları hasta etmeyelim. Tezahüratlara ve davranışlarımıza dikkat ederek çocuklarımıza güzel örnekler sunalım.