Bugün onların günü; yani her şeyimiz olan çocuklarımızın. Takvim yaprakları geleceğimizi şekillendirecek miniklerimizi gösteriyor bugün. Dünyayı esir alan ve yaşamı zindan eden koronavirüs salgını nedeniyle belki bugün çocuklarımız evlerindeler ama gün gelecek geleceğimizi yine onlar şekillendirecek.

BUGÜNLER GEÇECEK
Dileğimiz bu sürecin kısa sürede aşılması ve hayatın özgürlüğe yeniden kavuşması. Biliyoruz evde tutsak olmak çok zor. Hele hele de bayram günü evde kalmak en kötüsü. Ancak bugünler de geçecek ve hepimiz daha sağlıklı günlere kavuşacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

101. YIL COŞKUSU
Bugün, Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920’de TBMM’yi kurup, dosta düşmana ulusal egemenliğimizi ilan ettiği 23 Nisan’ın 101. gurur dolu yılı. Ve milletimiz ilk günkü heyecanla Atatürk’e minnettar.

Dünya’da bir ilki gerçekleştirerek bugünü miniklere armağan eden Ulu Önder Atatürk dünyanın her yanından bu eylemi ile övgü aldı, almaya da devam ediyor. Bu milletin çocukları, Ulu Önder’e ne kadar teşekkür etse az. Çünkü tam 101 yıldır Türkiye’de bu özel bayram kutlanıyor.

BU ÇOŞKU KISITLAMA SAYILMAZ
Her ne kadar koronavirüs salgını ile mücadele edip bugün sokak kısıtlaması olsa da Türkiye evlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya yaşayacak. Çünkü bu coşku kısıtlama tanımaz.

Editör: Haber Merkezi